strongmen napisał(a):mam problemik, oczywiście z windowsem xp
http://www.idg.pl/ftp/pc_6053/EasyCleaner.2.0.6.380.Build.7.html 

GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ I PODPOWIEDZ!!!
  GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ I PODPOWIEDZ!!! 

Robertj napisał(a):Kopię rejestru możesz też zrobić:
start -> uruchom -> regedit -> plik > eksportuj -> zapisz jako
 Starcy że klikniesz na ten czerwony krzyżyk i tam potem sie skapnisz.
 Starcy że klikniesz na ten czerwony krzyżyk i tam potem sie skapnisz. 

. Ale mam jeszcze jedno pytanko Menedżer zadań jest wyłączony pisze ze przez administratora ale ja nic takiego nie wyłanczałem. Już w czesniej tak się działo cio to może być? i dlaczego tak się dzieje? a zapomniał bym dopisać, ale czasami po uruchomieniu działa. Przed chwilą zresetowałem kom... i chwile działał?????? :shock:
 . Ale mam jeszcze jedno pytanko Menedżer zadań jest wyłączony pisze ze przez administratora ale ja nic takiego nie wyłanczałem. Już w czesniej tak się działo cio to może być? i dlaczego tak się dzieje? a zapomniał bym dopisać, ale czasami po uruchomieniu działa. Przed chwilą zresetowałem kom... i chwile działał?????? :shock:   

albo zobacz w Start-->Uruchom--> wpisz MSCONFIG i wejdź w zakładke USŁUGI i tam zaznacz wszystko
 albo zobacz w Start-->Uruchom--> wpisz MSCONFIG i wejdź w zakładke USŁUGI i tam zaznacz wszystko  

strongmen napisał(a):Nie smiać się nie umiem robic screena , zrobił bym pomocy jak sie to robi?

(File empty? We have received 0 bytes.
   (File empty? We have received 0 bytes.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości