A jedno pytanie: Ile Gb ty masz dysku bo doliczyć się nie moge Very Happy
Kalkulator i dodawaj
 wygląda na 250giga
 wygląda na 250gigaA jedno pytanie: Ile Gb ty masz dysku bo doliczyć się nie moge Very Happy
 wygląda na 250giga
 wygląda na 250giga

mam 240 Gb na dwóch twardzielach (160 i 80)A jedno pytanie: Ile Gb ty masz dysku bo doliczyć się nie moge
 .Mam pomysł na nową pogadanke(jak Admin nie ma nic przeciw)a ten temat można by zamknąć.Chodzi też o sprzęt ,ale troszkę inaczej
 .Mam pomysł na nową pogadanke(jak Admin nie ma nic przeciw)a ten temat można by zamknąć.Chodzi też o sprzęt ,ale troszkę inaczej

BZIKU napisał(a):trochę mi pomogliście koledzy,i troche namieszaliście

BZIKU napisał(a):.Mam pomysł na nową pogadanke(jak Admin nie ma nic przeciw)a ten temat można by zamknąć.Chodzi też o sprzęt ,ale troszkę inaczej
 ale to tylko wtedy gdy
 ale to tylko wtedy gdy bądź *Mod:PBZIKU napisał(a):Admin nie ma nic przeciw

oczywiście,sorka zabył jabądź *Mod
ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu.Nie ma to jak fachowa pomoc+recenzje i porady,znacie się na rzeczytrochę mi pomogliście koledzy,i troche namieszaliście

,pomogło mi to zrozumieć to i owo.Otóż,jako laik i zwykły zjadacz chleba o kompach wiem tyle ile sam sie nauczyłem,dlatego napiszcie odpowiedzi na takie pytanie:Gdybym miał 4500zł to złożylbym sobie takie cudo.........................,z taka kartą....................,tyleGb...........itd.Bez cen,kłótni typu-to jest lepsze to gorsze-ot tak do rozeznania.Szykuje się do kupna nowego >>cuda<< więc takie cos wydaje mi się niezłym rozeznaniem (i dla innych mniej wtajemniczonych) dla tych co tu zajrzą.Jest tu dużo mądrych głów(przeglądam forum)i opinie się przydadzą
,pomogło mi to zrozumieć to i owo.Otóż,jako laik i zwykły zjadacz chleba o kompach wiem tyle ile sam sie nauczyłem,dlatego napiszcie odpowiedzi na takie pytanie:Gdybym miał 4500zł to złożylbym sobie takie cudo.........................,z taka kartą....................,tyleGb...........itd.Bez cen,kłótni typu-to jest lepsze to gorsze-ot tak do rozeznania.Szykuje się do kupna nowego >>cuda<< więc takie cos wydaje mi się niezłym rozeznaniem (i dla innych mniej wtajemniczonych) dla tych co tu zajrzą.Jest tu dużo mądrych głów(przeglądam forum)i opinie się przydadzą

jak mi powiesz co mam zrobić, to jutro rano dostaniesz o co prosisz
 jak mi powiesz co mam zrobić, to jutro rano dostaniesz o co prosisz  

)
)
 )
 )
 a sprzętu i tak nie wykożystasz w 100% , lepiej poczekać i kupić coś za 2 lata kiedy ten twój będzie już nnaprawde cienki... szkoda poprostu kasy...
 a sprzętu i tak nie wykożystasz w 100% , lepiej poczekać i kupić coś za 2 lata kiedy ten twój będzie już nnaprawde cienki... szkoda poprostu kasy...  

proc amd sempron 3200+ venice

sprzętu i tak nie wykorzystasz w 100% , lepiej poczekać i kupić coś za 2 lata kiedy ten twój będzie już naprawde cienki... szkoda poprostu kasy... Rolling Eyes

pawlakforever napisał(a):sempron??? w życiu
pawlakforever napisał(a):AMD Athlon 64 3500+ socket 939 venice

masz rację,dzięki dużo mi pomogliście(nie wiem jeszcze jak się daje pochwałki,a szkoda) rozjaśniło mi się wiele,aczkolwiek jeżeli ktos się jeszcze wypowie chętnie poczytam przed zamknięciem tematuogólnie wspólnei doszliśmy do tego samego wniosku , nie warto inwestować w nowy sprzęt przy takim jaki ty masz , proponuję na tym zakończyć dyskusję , która i tak już daleko od tematu x2 odeszła....

Dr@GuN napisał(a):tu się napewno nei zgodze , wersja 3200+ jest na tym samym jądrze i można ją bez problemu podkręcić , a z wersją 3500+ jest już gorzej....
 A zaproponowałem athlona64, zamiast semprona, bo składałem mu kompa myśląc przyszłościowo
 A zaproponowałem athlona64, zamiast semprona, bo składałem mu kompa myśląc przyszłościowo 
Dr@GuN napisał(a):ogólnie wspólnei doszliśmy do tego samego wniosku , nie warto inwestować w nowy sprzęt przy takim jaki ty masz , proponuję na tym zakończyć dyskusję , która i tak już daleko od tematu x2 odeszła....

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości