Pozdro polakx

polakx napisał(a):takie jakby "zastępcze" jak w neostradzie gdzie ip sie zmienia po każdym połączeniu.
 to czy masz zmienne ip czy nie, zależy tylko od twojego dostawcy neta a nie od ciebie nic nie zmienisz
  to czy masz zmienne ip czy nie, zależy tylko od twojego dostawcy neta a nie od ciebie nic nie zmieniszpolakx napisał(a):Spróbowałem programu Hide Ip
garfield2 napisał(a):sciagnij se HideIP
 nastepnym razem przeczytaj dokładnie posta a nie walisz w ciemno
 nastepnym razem przeczytaj dokładnie posta a nie walisz w ciemno 

POLECAM !!!
 POLECAM !!!

stevee napisał(a):Ja masz internet radiowy to się nie da zmienić Ip

LUBER napisał(a):Takie bajerki to tylko w neo

Z@K napisał(a):nie, fluid np. ma na kablu a pisze z kambodzy....i z honk kongu czasami:D
wiec sie da;)

Z@K napisał(a):nie, fluid np. ma na kablu a pisze z kambodzy....i z honk kongu czasami:D
wiec sie da;)

LUBER napisał(a):działało na rapidshare.de czy inne tego typu darmowe serwery do uploadu plików

M@ikel napisał(a):Steganos Internet Anonym
You are surfing anonymously  

kajtekjr napisał(a):You are surfing anonymously

kajtekjr napisał(a):Enable anonimity

Nie wiem czy na forum cos takiego można zamieszczać więc nie podaje linków a teraz też wlaśnie chcialem ściągnąc z megauploada i wlączylem Hide IP ale nie chce coś ominąć mmusze wpisać numerki czekam 45sek. a potem pisze że ten IP już coś ściągnol i musze czekać 145min czy coś próbowalem pare razy innym IP ale nic się nie dalo zrobić czasami pisalo że sloty zostaly przekroczone (Kambodza ma tylko 400slotów lub inny jakis kraj
 Nie wiem czy na forum cos takiego można zamieszczać więc nie podaje linków a teraz też wlaśnie chcialem ściągnąc z megauploada i wlączylem Hide IP ale nie chce coś ominąć mmusze wpisać numerki czekam 45sek. a potem pisze że ten IP już coś ściągnol i musze czekać 145min czy coś próbowalem pare razy innym IP ale nic się nie dalo zrobić czasami pisalo że sloty zostaly przekroczone (Kambodza ma tylko 400slotów lub inny jakis kraj   )
 )

poczta125 napisał(a):Podać ten sposób Question

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości