Potrzebowałbym router za ok 400 zł z WiFi.
Wymagania:
* mocny sygnał WiFi
* kompatybilnosc z laptopem Toshiba Satelite Pro M70
* mozliwosc podlaczenia go do neta z kablowki

Pozdrawiam

konfiguracja wręcz banalna (wpisujemy login i hasło w oknie konfiguracji) Posiada sporo reguł odnośnie blokowania i tym podobnych.Na goglu jest recka dla wersji bez wifi od pclab'a.
 konfiguracja wręcz banalna (wpisujemy login i hasło w oknie konfiguracji) Posiada sporo reguł odnośnie blokowania i tym podobnych.Na goglu jest recka dla wersji bez wifi od pclab'a.

razor_71 napisał(a):sygnał przekazywał na tyle mocny że spokojnie przez dwie ściany z łazienki net działał

np. ROUTER ADSL D-LINK DSL-2740B 802.11n  : http://www.allegro.pl/item295981307_router_adsl_d_link_dsl_2740b_802_11n_gw_11_lat_fv.html
 np. ROUTER ADSL D-LINK DSL-2740B 802.11n  : http://www.allegro.pl/item295981307_router_adsl_d_link_dsl_2740b_802_11n_gw_11_lat_fv.html
 ale z kamienicą to nigdy nie wiadomo może coś sygnał zagłuszać lub też nie
 ale z kamienicą to nigdy nie wiadomo może coś sygnał zagłuszać lub też nie  W każdym razie ten D-Link jest raczej chwalony , cena nieco wyższa ale za przyjemność się płaci.
 W każdym razie ten D-Link jest raczej chwalony , cena nieco wyższa ale za przyjemność się płaci.

kupuj cos z odkrecana antenka bedziesz mial slaby sygnal dokupisz mocniejsza antene co do toshiby ja posiadam d-linka i brat ma wasnie takiego laptopa zadnych problemow nie ma mode a-100 sattelite czy cos takiego
  kupuj cos z odkrecana antenka bedziesz mial slaby sygnal dokupisz mocniejsza antene co do toshiby ja posiadam d-linka i brat ma wasnie takiego laptopa zadnych problemow nie ma mode a-100 sattelite czy cos takiego 

zawsze jeszcze zostaje antena kierunkowa co wzmocni sygnał
 zawsze jeszcze zostaje antena kierunkowa co wzmocni sygnał 

razor_71 napisał(a):ROUTER D-LINK DIR-635 802.11n :
http://www.allegro.pl/item295980471_router_d_link_dir_635_802_11n_gw_d_link_11_lat_fv.html

kajtekjr napisał(a):kompatybilnosc z laptopem

kajtekjr napisał(a):I bedzie dobry do Chello ?
 (płacisz za wifi i jakieś dodatkowe bajery bo elektronika wszędzie from CHINA)
 (płacisz za wifi i jakieś dodatkowe bajery bo elektronika wszędzie from CHINA)

Bo jest mozliwosc aby antene wywalic na strych wiec wiecie moze byc jakas duza antena
 Bo jest mozliwosc aby antene wywalic na strych wiec wiecie moze byc jakas duza antena  Wiec mogłby byc z jedna antena, ja odkrece i na kablu wywale antene na strych.. Dobry pomysł ? hmm ? Jak dobry, to prosze o podanie routera + anteny
 Wiec mogłby byc z jedna antena, ja odkrece i na kablu wywale antene na strych.. Dobry pomysł ? hmm ? Jak dobry, to prosze o podanie routera + anteny  Jesli mozliwe to mogłby byc Linksys bo troche czytałem i mi sie bardzo spodobał..
 Jesli mozliwe to mogłby byc Linksys bo troche czytałem i mi sie bardzo spodobał..  
BZIKU napisał(a):kamienicami nigdy nic niewiadomo....
 Lapek łapał sygnał na całym zakładzie gestamp jak i na parkingu wkoło
 Lapek łapał sygnał na całym zakładzie gestamp jak i na parkingu wkoło  Wrazie czego jak nie starczy to sie dokupi
 Wrazie czego jak nie starczy to sie dokupi  
 Potrzebuje dobry router + dobra antene zewnetrza ktora wyrzuce na strych
 Potrzebuje dobry router + dobra antene zewnetrza ktora wyrzuce na strych  Co polecacie ?
 Co polecacie ?

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości