a tak btw to monitorow crt juz niekt nie robi czy mi sie wydaje??

darkszczur napisał(a):tak soebie mysle ze moze jednak warto kupic lcd jakis?? w miare tani oczywiscie. z gory thx za pomoc.....

tyle tylko ze nie wiem ile oplaca sie dolozyc.... w sumie to moglbym wylozyc nawet 1000 zł.... pytanie tylko po co?? interesuje mnie cos około hmmm 700 zł, ale jak za 850 itp bedzie jakis naprawde wypas to moze byc za 850....
darkszczur napisał(a):nie no jasne ze dokladam
darkszczur napisał(a):interesuje mnie cos około hmmm 700 zł,
darkszczur napisał(a):ale jak za 850 itp bedzie jakis naprawde wypas to moze byc za 850....
darkszczur napisał(a):w sumie to moglbym wylozyc nawet 1000 zł.... pytanie tylko po co??

darkszczur napisał(a):czy warto sie pakowac w jakis uzywany monitor tego typu??
mysle ze warrto cena to ok 300zl a monitory crt maja dluga zywotnosc nie maja martwych pikseli (lcd po pewnym czasie maja)
darkszczur napisał(a):tak sie zastanawiam - czy warto sie pakowac w jakis uzywany monitor tego typu??
Tobi napisał(a):Używanych crt lepiej nie kupować, mogą być wypalone, ciągną prąd jak pralka, lcd zwykle 40W

darkszczur napisał(a):zy mozna spokojnie zamowic z lcd4you.pl ??
darkszczur napisał(a):cena niska sie wydaje.....
Monitory zostały sprawdzone i każdy posiada tylko jeden martwy malutki subpixel (jest to jedna trzecia pixela, punkcik o wymiarach 0,1mmx0,1mm) Punkcik jest niezauważalny w normalnej pracy. Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości