LiveBox nie rozłancza po 24h polaczenia z netem
A o to dowód

A IP Ci sie tez nie zmienilo?
 Ale sie dowiem i napisze jutro..
 Ale sie dowiem i napisze jutro.. 

multi napisał(a):Czy to normalne?

PaG napisał(a):A IP Ci sie tez nie zmienilo?
kajtekjr napisał(a):nie wiem..Ale sie dowiem i napisze jutro..

prog napisał(a):Probowalem wlasnie miedzy kondygnacjami i nie szlo
ja mam między kondynacjami i działa ok
 i odleglosci ... bo jak bedziesz mial live boxa na gorze w ostatnim pokoju np. od polnocy, a kompa z wifi w ostatnim pokoju na dole na poludniu to jednak jest troche scian..
 i odleglosci ... bo jak bedziesz mial live boxa na gorze w ostatnim pokoju np. od polnocy, a kompa z wifi w ostatnim pokoju na dole na poludniu to jednak jest troche scian..  

a ścian pod ukosem to troche też jest
 a ścian pod ukosem to troche też jest  i ogólnie działa, wiec nie narzekam
 i ogólnie działa, wiec nie narzekam 

Reveler napisał(a):1) Czy opłaca sie to brać jak sie ma jednego kompa?

Reveler napisał(a):2) Jak w praktyce wygląda używanie całości do modemu (czy są jakieś plusy/minusy odnośnie połaczenia - i nie chodzi o to że nie rozłacza bo to już czytałem)?
 Minusem jest przekierowywanie portów..
 Minusem jest przekierowywanie portów..  Zeby zrobic serwer publiczny np. w CoD trzeba przekierowac porty, tak samo z eMule zeby miec HighID
 Zeby zrobic serwer publiczny np. w CoD trzeba przekierowac porty, tak samo z eMule zeby miec HighID 
Reveler napisał(a):3) Jak sie ma rozmowa telefoniczna z użyciem LiveBox do zwykłej rozmowy?
Reveler napisał(a):4) Jak w praktyce wygląda telewizja cyfrowa? Jakie ma możliwości, kanały itp

Reveler napisał(a):To a propos pytań.. A tu jedna moja uwaga do pkt. 2.. Zmiane IP przez reset liveboxa uważam za minus..
 Ale da sie przyzwyczaic..
 Ale da sie przyzwyczaic.. 

garfield2 napisał(a):mam pytanie :
gdy miałem zwykły modem to programem rapget i autoconnect mozna bylo sciagac linki z rapidshare..
czy z liveboxem tez to sie uda ???
 liveboxem nie da tak rady
 liveboxem nie da tak rady

Index napisał(a):2. nie jak bedziesz cos sciagal na jednzm kompie na drugim net bedzie mulil

Łysolek napisał(a):Czy LIVEBOXA mozana podlaczyc pod innego operatora internetu no nie wiem np. netie ?
Konkretnie ... zalezy mi na podlaczeniu 2 kompow ( ruter )

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości