ooo, boimy sie banika widze;)
a tak serio: tylko dla rapida nie-natomiast kupic shella i nabic duzy bufor-jak najbardziej

jarski185 napisał(a):tylko dla rapida nie

kiepski downloader z ciebie.
 na monitor 17 cali nie trzeba filmów full hd, za dużo gierek też mi nie pójdzie, programów też nie ściągam, więc nawet jakbym chciał to nie ma po co
 na monitor 17 cali nie trzeba filmów full hd, za dużo gierek też mi nie pójdzie, programów też nie ściągam, więc nawet jakbym chciał to nie ma po co 

Xfire napisał(a):moge teraz do końca życia ściągać od nich bez martwienia się o ratio

jarski185 napisał(a):a tak serio: tylko dla rapida nie-natomiast kupic shella i nabic duzy bufor-jak najbardziej

Piotrek@@@ napisał(a):a jest jakas inna mozliwość wrzucania na rapida a potem na warezy bez bana??

eh nie dokonca łapie
moze dam przykład czy tak można czy też nie
dajmy na to że sciągnąłem jakiś film z prywatnego trackera i wrzucam go na swoje konto rapidshare a następnie na warezy np peb, darkwarez i inne polskie czy za to dostane bana??
w tym przypadku jedynie na trackerze, jesli zostaloby to wykryte, a to jest jednak maly swiatek-wielu przewalaczy konczy wlasnie z banem

Niestety nie było innych chętnych na tą pakę
 Niestety nie było innych chętnych na tą pakę 

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; PPC; 480x640) Opera 8.65 [en]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; PPC; 480x640) Opera 8.65 [en]](./images/user_agent/icon_win_old.gif)
Piotrek@@@ napisał(a):no to wkoncu jak??

Robert napisał(a):Mysle ze nie chce im sie pyrac na warezach i sprawdzac tego.
Piotrek@@@ napisał(a):a co z tym ratio na tych prywatnych trackerach?? musze cos wrzucic zeby cos sciagnac??

Ale świadczą również o tym że nikt nie sprawdza warezów pod kątem przerzucania wstawek
 Ale świadczą również o tym że nikt nie sprawdza warezów pod kątem przerzucania wstawek 

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; PPC; 480x640) Opera 8.65 [en]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; PPC; 480x640) Opera 8.65 [en]](./images/user_agent/icon_win_old.gif)
kajtekjr napisał(a):Ale świadczą również o tym że nikt nie sprawdza warezów pod kątem przerzucania wstawek
kajtekjr napisał(a):Na warezach lądowały dzięki mnie unikalne wstawki

.
.

jarski185 napisał(a):ja nie mowie, ze ktos to sprawdza skrupulatnie-mowie o tym co sie dzieje jak zostanie wykryte(podkreslalem to juz)-znam takie przypadki kiedy nie bylo milo

Bo co oni tam powiedzą, że złamałem prawa autorskie rip'u filmu który wykonali ?:lol:
 Bo co oni tam powiedzą, że złamałem prawa autorskie rip'u filmu który wykonali ?:lol:jarski185 napisał(a):kajtekjr napisał(a):Na warezach lądowały dzięki mnie unikalne wstawki
to jest akurat nic chlubnego
 Takie rzeczy zbyt dobrze się rozchodzą na warezach by je odpuszczać
 Takie rzeczy zbyt dobrze się rozchodzą na warezach by je odpuszczać 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości