to gorsze niż koniec świata

Jak ja włacze torrenta bez pradu ?

Ronaldinio napisał(a):Wg.mnie takie rzeczy są całkowicie sprzeczne z naszą religia ponieważ w bibli jest napisane że tylko Bóg wie kiedy nastąpi koniec świata

A prawdziwy koniec świata nastąpi jak Samoobrona dostanie wiecej niz 30% poparcia w wyborach
 A prawdziwy koniec świata nastąpi jak Samoobrona dostanie wiecej niz 30% poparcia w wyborach 

.. Jakby zależało to od Boga to koniec świata nigdy by nie nastapił (no chyba że jest Zły
 .. Jakby zależało to od Boga to koniec świata nigdy by nie nastapił (no chyba że jest Zły   ).. Wszystko zalezy od tych z dołu, bo to oni sieją panikę i chaos i aby se nie pochulali za bardzo (czyli cos ala Polska), Bóg musi im przykrucić (czyli coś ala Kaczyński i polski (Na) Rząd)..
 ).. Wszystko zalezy od tych z dołu, bo to oni sieją panikę i chaos i aby se nie pochulali za bardzo (czyli cos ala Polska), Bóg musi im przykrucić (czyli coś ala Kaczyński i polski (Na) Rząd).. 

Asshole napisał(a):Szaaaatan jest wieeelki, bo nam dał waaafelki

mefisto* napisał(a):mi tam koniec swiata nie przeszkadza,
jak ma byc - to niech jest
 Exactly..
  Exactly..
 ..
 .. 

mefisto* napisał(a):no ale jak to niby ma wyglądać,
wojna bedzie czy meteory spadną czy jak

??
  ??

High Voltage napisał(a):miałem wykład na temat końca świata

i tylko dlatego mówił o tym, bo dostał pytanie od dziewczyny z klasy na temat wszechswiata, i nawijał 40 minut o tym
 i tylko dlatego mówił o tym, bo dostał pytanie od dziewczyny z klasy na temat wszechswiata, i nawijał 40 minut o tym  

i do tego jeszcze to nudził niemiłosienie.
 i do tego jeszcze to nudził niemiłosienie. 

Rufus napisał(a):ja miałem o tym samym pod koniec 3 klasy gimnazjum

Asshole napisał(a):Równie dobrze, może to być dziura ozonowa która powoli będzie nas zabijać

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości