Moje problemy zaczęły sie juz z miesiac temu zaczeło sie od crashowania przegladarek, potem doszły błedy z programami (antywirus zaczął padać (NOD), dźwięk raz działał raz nie działał, zdjecia nie chcialy sie otwierać
 Moje problemy zaczęły sie juz z miesiac temu zaczeło sie od crashowania przegladarek, potem doszły błedy z programami (antywirus zaczął padać (NOD), dźwięk raz działał raz nie działał, zdjecia nie chcialy sie otwierać  oglnie pod koniec psuło sie wszystko co sie moglo popsuć
 oglnie pod koniec psuło sie wszystko co sie moglo popsuć  ) Więc zrobiłem formata i nowy system  XP SP3 w miedzy czasie komp przeskanowany roznymi antywirusami (Norton panda Avira Comodo a teraz mam zainstalowanego avasta darmowego oczywiscie aktualne bazy wirusów i nic nie znajdowały nigdy prawie żadnych wirusów) i po wgraniu nowego systemu dalej są problemy przegladarki sie cenzura!ą lubi system zamulić, nawet bluescreen raz mi wyskoczył ale to juz raczej wina sprzetu... , a no i jeszcze mam troche dziwnych procesów zdaża sie nawet ze svchost jest kilkukrotnie uruchomiony
) Więc zrobiłem formata i nowy system  XP SP3 w miedzy czasie komp przeskanowany roznymi antywirusami (Norton panda Avira Comodo a teraz mam zainstalowanego avasta darmowego oczywiscie aktualne bazy wirusów i nic nie znajdowały nigdy prawie żadnych wirusów) i po wgraniu nowego systemu dalej są problemy przegladarki sie cenzura!ą lubi system zamulić, nawet bluescreen raz mi wyskoczył ale to juz raczej wina sprzetu... , a no i jeszcze mam troche dziwnych procesów zdaża sie nawet ze svchost jest kilkukrotnie uruchomiony Ogolnie prosiłbym o sprawdzenie Logów moze z nich coś ciekawego wyniknie
z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam