Co o tym myślicie ?
 jeśli by wypaliło to proszę w tym temacie sie ogłaszać kto chciałby podjąc graficzną " walke "
 jeśli by wypaliło to proszę w tym temacie sie ogłaszać kto chciałby podjąc graficzną " walke "  

Zobaczysz ze niby wszystko robione z turtoliali ale nie jest takie latwe
 Zobaczysz ze niby wszystko robione z turtoliali ale nie jest takie latwe   Ja nad swoim UB pare dni sie bawilem
 Ja nad swoim UB pare dni sie bawilem   (wiem ze to smieszne)
 (wiem ze to smieszne)

keks_ik napisał(a):Jak dla mnie wogle te wasze tematy do oceny to idiotyzm pokazujecie co potraficie zrobić za "piękne" sygnatury, efekty żywcem zerznięte z tutoriali.
 ważne żeby praca sie podobała i była ładna a to czy jest robiona z tutoriala czy z czego innego niema znaczenia
 ważne żeby praca sie podobała i była ładna a to czy jest robiona z tutoriala czy z czego innego niema znaczenia   
 keks_ik napisał(a):z bitwami komiksowymi ? Shocked Confused Confused Confused

keks_ik napisał(a):te wasze tematy do oceny to idiotyzm

Dakota* napisał(a):To moze:
 potem tylko ustalić czas na robienie prac, format i temat pracy
 potem tylko ustalić czas na robienie prac, format i temat pracy  czas aby sie odezwali nasi forumowi graficy
 czas aby sie odezwali nasi forumowi graficy 

M@ikel napisał(a):tak fajnie byłoby tylko oni muszą sie zgodzić

Dakota* napisał(a):To moze:
kokos vs. ser
 Przecież ja się nie znam
 Przecież ja się nie znam  

Dakota* napisał(a):rola vs z@k?

mark1991 napisał(a): na sygnatur:

Dakota* napisał(a):kokos vs. ser
 [moze kiedy indziej
 [moze kiedy indziej  ]
 ]

Z@K napisał(a):nie wazne na co..to juz niech autor tematu wymysli....sygnatury to nie wszystko:D

Powróć do Grafika & Webmastering
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości