Tzn jest wtedy niemiły i w ogole. Dzisiaj probowalismy to zablokowac ale nie dalo rady. Powiedział zeby ktos znalazł jak. Dlatego sie pytam bo tu sa sami eksperci chyba ^^ Co mi szkodzi sie zapytac?
 Tzn jest wtedy niemiły i w ogole. Dzisiaj probowalismy to zablokowac ale nie dalo rady. Powiedział zeby ktos znalazł jak. Dlatego sie pytam bo tu sa sami eksperci chyba ^^ Co mi szkodzi sie zapytac? Tzn jest wtedy niemiły i w ogole. Dzisiaj probowalismy to zablokowac ale nie dalo rady. Powiedział zeby ktos znalazł jak. Dlatego sie pytam bo tu sa sami eksperci chyba ^^ Co mi szkodzi sie zapytac?
 Tzn jest wtedy niemiły i w ogole. Dzisiaj probowalismy to zablokowac ale nie dalo rady. Powiedział zeby ktos znalazł jak. Dlatego sie pytam bo tu sa sami eksperci chyba ^^ Co mi szkodzi sie zapytac? 

i nic dziwnego ze mozna nadal grac... jestes pewien ze tak nie zrobiliscie przypadkiem?
 i nic dziwnego ze mozna nadal grac... jestes pewien ze tak nie zrobiliscie przypadkiem?

Bart3k. napisał(a):Nie oto chodzi. Bo ja obrywam tak samo jak inni bo wiekszosc gra w tibie i to go denerwuje i bierze do odpowiedzi i robi kartkówki wsyzstkimTzn jest wtedy niemiły i w ogole.

) I tak to denerwuje polowe klasy
 ) I tak to denerwuje polowe klasy  

i że w domu też odłącza
   i że w domu też odłącza

bez problemu da sie go wylaczyc.
 bez problemu da sie go wylaczyc.

razem z kumplami w 10 minut go wylaczylismy
 ) i było ciężko. Nawet do panelu sterowania nie dało się wejść ani na dysk D.
) i było ciężko. Nawet do panelu sterowania nie dało się wejść ani na dysk D. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości