moze mi ktos na to cos poradzic
 moze mi ktos na to cos poradzic  ??
??				
 moze mi ktos na to cos poradzic
 moze mi ktos na to cos poradzic  ??
??				Ketiw napisał(a):mianowicie przed tem nigdy mi sie dioda nie swiecila ze dysk pracuje a teraz gdy kupilem nagrywarke DvD i podlaczylem to ciagle swieci i nie chce zgasnac ciekawemoze mi ktos na to cos poradzic
??

A nawet nie podepnie taśm IDE odwrotnie, bo z jednej strony są wcięcia... Więc chyba musiałby młotkiem potraktować taśmę....
 A nawet nie podepnie taśm IDE odwrotnie, bo z jednej strony są wcięcia... Więc chyba musiałby młotkiem potraktować taśmę....  A może chodzi o stację dyskietek???? Istnieje taka możliwość, że właśnie odwrotnie podpiął stację dyskietek, więc wtedy może się non stop palić dioda... Ale tylko w przypadku stacji dyskietek, a nie DVD lub dysku twardego.
 A może chodzi o stację dyskietek???? Istnieje taka możliwość, że właśnie odwrotnie podpiął stację dyskietek, więc wtedy może się non stop palić dioda... Ale tylko w przypadku stacji dyskietek, a nie DVD lub dysku twardego.

Ketiw napisał(a):mianowicie przed tem nigdy mi sie dioda nie swiecila ze dysk pracuje a teraz gdy kupilem nagrywarke DvD i podlaczylem to ciagle swieci i nie chce zgasnac ciekawemoze mi ktos na to cos poradzic
??

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości