qrde bo mam beznadziejną, głupią, badziewiastą, szmelcowatą etc. GF4 mx....
  qrde bo mam beznadziejną, głupią, badziewiastą, szmelcowatą etc. GF4 mx....  czy jest kots kto bez pixel shadera odpalił gre????
 czy jest kots kto bez pixel shadera odpalił gre????

| My Mainboard GIGABYTE K8NS | Chipset nForce3 250 RoX | My HDD: 75GB|My Video: ATI RADEON Gigacube 9600 XT 400/600 MHz | 128 MB | My Audio: Realtek AC97 Audio | My OS: WinXP
| My Mainboard GIGABYTE K8NS | Chipset nForce3 250 RoX | My HDD: 75GB|My Video: ATI RADEON Gigacube 9600 XT 400/600 MHz | 128 MB | My Audio: Realtek AC97 Audio | My OS: WinXP

pisze ciagle ze brakuje jakiejs tam czesci i, że przeistalowanie powinno rozwiazac problem
  pisze ciagle ze brakuje jakiejs tam czesci i, że przeistalowanie powinno rozwiazac problem  ale płytek nie mam bo pozyczylem....
 ale płytek nie mam bo pozyczylem....  ale jakby sie ktos znał to PW albo gg: 6150137
 ale jakby sie ktos znał to PW albo gg: 6150137
qmak napisał(a):vzy to prawda: żeby odpalić nfs:mw potrzeba pixel shadera.....qrde bo mam beznadziejną, głupią, badziewiastą, szmelcowatą etc. GF4 mx....
czy jest kots kto bez pixel shadera odpalił gre????
 Ja tez mam GeForca 4 MX440 podkreconego z 250@333MHZ na 300@420MHZ i smiga bez problemu na rozdzielczosci 1024x768 i na 3/4 detali i mam zamontowane 768MB DDR/333 MHZ.. Ale u mnie sa nie dostepne efekty takie jak rozmycia, itp
 Ja tez mam GeForca 4 MX440 podkreconego z 250@333MHZ na 300@420MHZ i smiga bez problemu na rozdzielczosci 1024x768 i na 3/4 detali i mam zamontowane 768MB DDR/333 MHZ.. Ale u mnie sa nie dostepne efekty takie jak rozmycia, itp

bartii_mario napisał(a):Jest możliwość gry w MW bez orginalnej wersji.
Wystarczy ściągnąć program hamachi który tworzy tak jak by LAN między graczami. Potem ktoś zakłada serwer LAN i wszyscy jadą.
- Kod: Zaznacz wszystko
LINK DO PROGRAMU: http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-pl.exe
Wystarczy w tym programie kliknąć sieć (drógi przycisk od lewej) i dołącz do istniejącej sieci:
- Kod: Zaznacz wszystko
Nazwa sieci: Need for speed:most wanted
Hasło sieci: forum.programosy.pl
Potem wejść do gry kliknąć Rozgrywka Lan dołączyć się i grać
(wersja 1.2 black edition)
 Wie ktos co moze byc przyczyna
 Wie ktos co moze byc przyczyna   

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości