![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

czy jest mozliwośc instalacji movie makera 2 bez Sp2

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
w tym najprostszym....Windows Movie Maker 2
ciesze sie ze sie podobalo
fluid napisał(a):jak bede mial chwile czasu to zmontuje cos jeszcze

no to filmiku mojego nie bedzie

z góry dzięki
 z góry dzięki

rudyxp napisał(a):no wiec tak
usun WSZYSTKIE programy do image'ow [daemon, clone, alcohol] i zrob RESA KOMPA.To bardzo wazne. po resie zainstaluj tylko jeden program [najlepiej daemon] i odpal image, u mnie pomoglo.
pzdr

nie wiem co jest...ta gra nie wymaga chyba pixel-shadera?? co jeszcze moge robić źle??
  nie wiem co jest...ta gra nie wymaga chyba pixel-shadera?? co jeszcze moge robić źle??
 z góry dzieki
 z góry dzieki 

michal_s napisał(a):jak to zrobiles ?

Zip napisał(a):działa ale nie umiesz pewnie ustawić Very HappyVery Happy
kamikadze w czym obrabiałeś film ?? przejści a itp

poradzi ktoś coś na to? Byłbym wdzięczny, bo nie da się pograć...
 poradzi ktoś coś na to? Byłbym wdzięczny, bo nie da się pograć... na prywa moge odpowiedzieć na pytania odnośnie obrazów i innych rzeczy do NFS:MW
 na prywa moge odpowiedzieć na pytania odnośnie obrazów i innych rzeczy do NFS:MW  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości