Ja tak z ciekawosci probowalem wszystkich sposobow ktore sa tu dostepne i bez problemu za kazdym razem gra sie instalowala a pozniej chodzila
Pozdrawiam ( WESOŁYCH ŚWIĄT )
Autor postu otrzymał pochwałę

Rozmiar mini obrazu 1MB a po rozpakowaniu 2GB
 Rozmiar mini obrazu 1MB a po rozpakowaniu 2GB  

Łysolek napisał(a):Nawiasem mowiac brakuje mi tych kilku szczegulow takich jak neonki

Jesli nie to zapraszam na
 Jesli nie to zapraszam na
 http://forum.programosy.pl/rules.php
 http://forum.programosy.pl/rules.php
Szczególnie należy unikać:
- wysyłania wiadomości, które zawierają wyrażenia, treści bądź jakiekolwiek inne materiały, uznane powszechnie za obraźliwe, wulgarne, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia (np. religijne), itp.;
- wyrażania się publicznie w sposób wulgarny wobec innych użytkowników;
- załatwiania na forum swoich prywatnych spraw (do tego służą np. wiadomości prywatne - PW);
- wywoływania konfliktów burzących przyjazną atmosferę na forum;
- zbędnych komentarzy. Pisząc takowe, wydłużasz niepotrzebnie czas przebywania na forum innych użytkowników, często korzystających z modemów.
- ukazywania korespondencji prywatnej bez zgody jej autora;
- ujawniania publicznie danych osobistych (swoich bądź innych osób) takich jak adres, telefon, używanych przez siebie haseł, itp.;
- podawanie linków do eMule oraz torrent-a;
- PISANIA DUŻYMI LITERAMI - nie musisz wrzeszczeć
- proszenie o cracki/seriale itp. do programów, oraz ich podawanie;
- przesadnego formatowania tekstu. Kolorowanie i zwiększanie/zmniejszanie czcionki dozwolone jest tylko w szczególnych przypadkach
- powielania jednego tematu na kilku działach tematycznych. Wystarczy, że napiszesz swoją wiadomość raz, zainteresowane osoby na pewno ją przeczytają
 GenSzczepan załapałes juz dlaczego nie podam linka na forum
 GenSzczepan załapałes juz dlaczego nie podam linka na forum  

kajtekjr napisał(a): GenSzczepan załapałes juz dlaczego nie podam linka na forum

szef1992 napisał(a):Zrobiłem tak jak napisałeś Łysolek, ale u mnie dalej to samo "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application". Nie wiem co jest grane ?!?! A mam jeszcze pytanie, ten program SafeDisk4 hide musi być umieszczony w jakimś folderze czy obojętnie gdzie ?
EDIT:
Mam jeszcze pytanko Łysolek, w jakim programie robiłeś obrazy płyt i o jakim rozszerzeniu bo ja w Alkoholu w formacie mds.
 !Działa!
 !Działa!   
   !Działa!
 !Działa!   
   !Działa!
 !Działa!   
   !Działa!
 !Działa!   
   !Działa!
 !Działa!   Kumpel dał mi mini disk zarzuciłem na wirtualny dysk odpalam safedisk4hider i potem odpalam giere i działa cycuś glancuś !!
  Kumpel dał mi mini disk zarzuciłem na wirtualny dysk odpalam safedisk4hider i potem odpalam giere i działa cycuś glancuś !!   !Działa!
 !Działa!   
   !Działa!
 !Działa!  

:):):):):):) ile mozna miec ostrzezen??
:):):):):):) ile mozna miec ostrzezen??

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości