bamboocha napisał(a):fraps

bez OC oczywiscie
 bez OC oczywiscie  
 bede musial poszukac jakiegos lekarstewka
  bede musial poszukac jakiegos lekarstewka  

XIN napisał(a):Szkoda ze ma ograniczenia bede musial poszukac jakiegos lekarstewka Wink

XIN napisał(a):Filmik 30 s przy moich ustawieniach wazy 200 mb ale z tym moze szlo by sobie poradzic.

XIN napisał(a):bartek_ztr napisał(a):a ja mam pytanie kto gra sobie w tego nfs'a we wszystkich detalach na full [zaawanssowane] i tak 1280/1024 , bo chyba troche trzeba miec sprzecik :]
PS: XIN moze?
No na moim zlomiegierka chodzi na max detalach [w zaawansowanych wszystko co sie da na max] w rozdz 1280x1024 bez zajakniecia
Trzeba przyznac ze jazda a szczegolnie 360 km/h [widok z kabiny] przy max detalach drobi wrazenie.
Aktualnie mecze sie nad 65 proba - zmora !!!
Z tymi wymaganiami bym nie przesadzal nie jest tak zarloczna jak FEAR lub COD2
Ma ktos moze jakis programik do badania fps w czasie gry bo az jestem ciekaw ile w MW mam przy tak dynamicznych scenach

ji znalazlem rozwiazanie na stronie miedzy 21 a 28kulas napisał(a):Wlodi a mozesz napisac kiedy mniej wiecej czytales (tydzien dwa tygodnie temu)? bo sporo jest stron i wszystko by trzeba czytac gdzie polowa lubwiecej jest na temat posiadanych samochodow, pobitych rekordow, miejsc na liscie, itp
dzieki pozdro

Prymek napisał(a):skąd można skopiować lekarstwo w NFS MW??

mattax87 napisał(a):dobra nie chciało mi sie tego wszystkiego czytac wie ktos moze czy mozna grac na kopi zapasowej bo oryginał zgubiłemmam na 4 cd oczywiscie bez zadnych craków trzeba cos doinstalwa czy wszystko bedziie git?

No wiec teraz pytanie. Wie ktos jak uruchomic gre bez ukrywania wirtualnych napedow? A moze ma ktos pojecie co zrobic aby te programy zaczely dzialac pomyslnie?? Fluid.Moze Ty bedziesz wiedzial ocb??pozdrawiam
 No wiec teraz pytanie. Wie ktos jak uruchomic gre bez ukrywania wirtualnych napedow? A moze ma ktos pojecie co zrobic aby te programy zaczely dzialac pomyslnie?? Fluid.Moze Ty bedziesz wiedzial ocb??pozdrawiam 
Lamusie jesli przeczytales 81 stron to powinienes wiedziec chyba ze jestes na to za glupi.trzeba miec mini mapy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i bedzie dzialac na 100% jak jakies masz pytania o mini mapy to na priv ale tutaj juz z 5 razy byly podawane linki.embe napisał(a):No wiec mam pytanie.Nie do lamusow! Przeczytalem 81 stron na temat uruchomienia NFSMW i nie znalazlem odpowiedzi...Problem jest tego typu .
Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game , uzywalem wszystkich programow do ukrywania wirtualnych napedow i zaden nie dzialaNo wiec teraz pytanie. Wie ktos jak uruchomic gre bez ukrywania wirtualnych napedow? A moze ma ktos pojecie co zrobic aby te programy zaczely dzialac pomyslnie?? Fluid.Moze Ty bedziesz wiedzial ocb??pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości