Jaką polecacie myszkę dedykowaną pod gry? ( przewodowa, bezprzewodowa ? oczywiscie w rozsadnych granicach cenowych)

Kufir napisał(a):Witam. Moja stara dobra mysz a4tech x-710 (1000 dpi) odeszła w niepamięć.
Jaką polecacie myszkę dedykowaną pod gry? ( przewodowa, bezprzewodowa ? oczywiscie w rozsadnych granicach cenowych)
 najlepiej napisz ile masz kasy na tą mysz bo nie wiemy ile chcesz na nią wydać ale ja od siebie polecam tą ---> Logitech RX1000 Laser Mouse bardzo fajny sprzęcik fajnie trzyma się w dłoni dzięki dodatkowym przyciskom uzyskasz komfort no i masz 3 lata gwarancji
 najlepiej napisz ile masz kasy na tą mysz bo nie wiemy ile chcesz na nią wydać ale ja od siebie polecam tą ---> Logitech RX1000 Laser Mouse bardzo fajny sprzęcik fajnie trzyma się w dłoni dzięki dodatkowym przyciskom uzyskasz komfort no i masz 3 lata gwarancji 

sam ma tą mysz i pracuje się mi na niej bardzo dobrze, ale jak do 60zł to ten Logitech będzie dużo lepszyKufir napisał(a):Rozpatrywałem do tej pory zakup ponowny myszy X-710

Kufir napisał(a):Czy w myszkach laserowych wymagana jest podkładka?

kepa416 napisał(a):Rożnica miedzy X a Xl polega na zwieksz w XL rozdzielczości do 2500 DPI
 Mam X-750F (dokładnie tak pisze pod myszą) i również mam rozdzielczość 2500 DPI
 Mam X-750F (dokładnie tak pisze pod myszą) i również mam rozdzielczość 2500 DPI  Z tego co czytałem parametry to nie ma żadnej różnicy
 Z tego co czytałem parametry to nie ma żadnej różnicy 
 Ale to tylko przypuszczenia
 Ale to tylko przypuszczenia 

Jedynie to że w X świeci rolka w różnych kolorach w zależności od rozdzielczości a w XL świeci przycisk zmiany rozdzielczości i to jedyna różnica
 Jedynie to że w X świeci rolka w różnych kolorach w zależności od rozdzielczości a w XL świeci przycisk zmiany rozdzielczości i to jedyna różnica 

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości