<=== WWW
 <=== WWW 

kajtekjr napisał(a): wymyslili tylko plakietki z imieniem i nazwiskiem, bez ktorych nie wejdzie sie na lekcje..
 , tylko że nauczyciel ślepy i nie rozróżniał czy masz identyfikator czy legitymację od biletu miesięcznego
, tylko że nauczyciel ślepy i nie rozróżniał czy masz identyfikator czy legitymację od biletu miesięcznego  wystarczyło trzymac choćby listek papieru toaletowego i mówić że to identyfikator
 wystarczyło trzymac choćby listek papieru toaletowego i mówić że to identyfikator  

max 2 miechy i będą to olewać
 max 2 miechy i będą to olewać

. Nie ma u nas jakis grupek, kazdy kazdego lubi, jest nas 26 'chlopa', wiec sam rozumiesz i jak tylko jest jakis problem - jeden staje za drugim, nie ma, ze boli. No ale wystarczy, ze rzucilbym temat na Portalu Uczniowskim i juz mam gromadke zwolennikow
. Nie ma u nas jakis grupek, kazdy kazdego lubi, jest nas 26 'chlopa', wiec sam rozumiesz i jak tylko jest jakis problem - jeden staje za drugim, nie ma, ze boli. No ale wystarczy, ze rzucilbym temat na Portalu Uczniowskim i juz mam gromadke zwolennikow   

to przecież ogranicza wolność osobistą. Przecież wiadomo że lepiej mieć jakieś swoje ciuchy bo je kupuje sie na bieżąco a takie mundurki raz i nauczyciele myślą że do końca szkoły to wytrzyma No coment total
  to przecież ogranicza wolność osobistą. Przecież wiadomo że lepiej mieć jakieś swoje ciuchy bo je kupuje sie na bieżąco a takie mundurki raz i nauczyciele myślą że do końca szkoły to wytrzyma No coment total  to jest smieszne. A ja mam jeszcze 1 rok sie w tym męczyc
  to jest smieszne. A ja mam jeszcze 1 rok sie w tym męczyc 

Zip napisał(a):Jestem jaknajbardziej ZA mundurkami ! i zgolić wszystkich na łyso !

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości