okocza napisał(a):zawieszenie w prawach ucznia Shocked

ciekawe, a jest na to jakiś paragraf?
  ciekawe...
 ciekawe...okocza napisał(a):zawieszenie w prawach ucznia Shocked

ciekawe...
 ciekawe...

jeszcze to jest głupie że to czas kiedy najbardziej się rośnie. bluzki czy tam kamizeli da się przeżyć co miesiąc 2 kupować nową, ale i tak się nie kupi jednej tylko 2 bo aby na zmianę były. chore chore chore...
  jeszcze to jest głupie że to czas kiedy najbardziej się rośnie. bluzki czy tam kamizeli da się przeżyć co miesiąc 2 kupować nową, ale i tak się nie kupi jednej tylko 2 bo aby na zmianę były. chore chore chore...

Michał22 napisał(a):ale ja się ciesze bo ide do LO i tam nie będzie Smile

Bar22 napisał(a):Ciekawie co za rok wymyślą
 chyba że jeden ma czerwoną torebkę
  chyba że jeden ma czerwoną torebkę 

Wariat napisał(a):i co ? wywalą ze szkoły ?

NaturalKiller napisał(a):Nie obniżą sprawowanie do nagany

Wariat napisał(a):postawcie się i ścieme walić że was nie stać albo że matka nie chce wam dać na mundurek $... i co ? wywalą ze szkoły ? haha... szkoda że tego pare lat temu nie wprowadzili... ale bym wojne prowadził jasny chu...

'
 '

NaturalKiller napisał(a):Nie obniżą sprawowanie do nagany
 za to że rodziców nie stać na mundurek
 za to że rodziców nie stać na mundurek  

NaturalKiller napisał(a):a Ja Mam Genialny pomysł:
Nie przyjdę w mundurku, przyjdę w Oryginalnym MUNDURZE Armii Amerykańskiej
Tylko skąd wezmę chełm ?:D
Dam zdjęcia 3 września, jak starzy mnie tak wypuszczą

a szczescie podstawówka i gimnazjum juz dawno za mna ( II klasa Tech inf. ) i mnie to wszystko omija wielkim łukiem... Ale niestety odłamki i rykoszety trafiaja, w moim technikum wymyslili tylko plakietki z imieniem i nazwiskiem, bez ktorych nie wejdzie sie na lekcje..
 a szczescie podstawówka i gimnazjum juz dawno za mna ( II klasa Tech inf. ) i mnie to wszystko omija wielkim łukiem... Ale niestety odłamki i rykoszety trafiaja, w moim technikum wymyslili tylko plakietki z imieniem i nazwiskiem, bez ktorych nie wejdzie sie na lekcje..   Plus tego jest taki ze w nauczycieli, sprzataczki i dyrekcje tez to trafiło i oni tez nosa takie plakietki...
  Plus tego jest taki ze w nauczycieli, sprzataczki i dyrekcje tez to trafiło i oni tez nosa takie plakietki...   

Nie obniżą sprawowanie do nagany
 Mi zachowanie na swiadectwie dinda i powiewa... tak samo jak ocena z religi...
 Mi zachowanie na swiadectwie dinda i powiewa... tak samo jak ocena z religi...  

kajtekjr napisał(a):wymyslili tylko plakietki z imieniem i nazwiskiem

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości