Rudesmen napisał(a):usuń coś z folderu windows i zresetu kompa tu już "okienek" nie zobaczysz

Na ostatnich wakacjach średnio co trzy dni instalacja systemu
  Na ostatnich wakacjach średnio co trzy dni instalacja systemu   POlecam usunąć zawartość katalogu system32
  POlecam usunąć zawartość katalogu system32  

)
)

Niesłyszałem nigdy żeby ktoś prosił o rade jak zepsuć system.Moge wypożyczyć syna to talent tylko dotknie klawiatury i już coś nie działa.
 Niesłyszałem nigdy żeby ktoś prosił o rade jak zepsuć system.Moge wypożyczyć syna to talent tylko dotknie klawiatury i już coś nie działa. 

kemot301 napisał(a):Ale na syna masz już sposób-jak dobrze pamiętam to "Ghost"

fluid23 napisał(a):ja mam prostszy sposob i jak mi sie wydaje bardziej zabawny Very Happy Very Happy Very Happy
1.odinstaluj antywira jak jakiegos masz
2.sciagnij to archiwum (link BY D!ieselek Very Happy)
http://fette-toolz.blackworld4u.de/virus/455VIREN.zip
3.i zacznij sie bawic Very Happy
poprso kogos zeby co trojana do kompa przysalal i pare innych wirów chociaz sa instalki wirusow jak sie nie myle instalujesz i po kompie oczywiscie przed tem odinstaluj Antyvirusa

Albo wrzyć zapałkę do środka... Albo wyrzuć przez okno i powiedz tacie, że "coś się stało"
 Albo wrzyć zapałkę do środka... Albo wyrzuć przez okno i powiedz tacie, że "coś się stało" 

Grizz napisał(a):Otwórz komputer i pojedź lutownicą po procesorzeAlbo wrzyć zapałkę do środka... Albo wyrzuć przez okno i powiedz tacie, że "coś się stało"
holtz napisał(a):Grizz napisał:
Otwórz komputer i pojedź lutownicą po procesorze Very Happy Albo wrzyć zapałkę do środka... Albo wyrzuć przez okno i powiedz tacie, że "coś się stało" Very Happy
Myśle ze tatko by sie połapał!! ja bym to zrobił bardziej delikatnie np. nie chcący wylał bym garnek wody ,przy podlewaniu kwiatków i po sprawie
powodzenia !!!!!!!!!!!!!

no jak masz pod reka zapalki i cos latwopalnego polej latwopalnym rzuc zapalke
 no jak masz pod reka zapalki i cos latwopalnego polej latwopalnym rzuc zapalke 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości