napster napisał(a):najlepsza samochodówka na PSX'a
troche sie z toba nei zgodze.....kazdy ci powie ze najlepsza samochodowka na szaraka to gran turismo

napster napisał(a): Jak przechodzę misję to włącza się menu no i klikam "Save game".
to nie rob save w ten sposob
rob go inaczej i bedizesz mogl go robic w DOWOLNYM momencie
podczas gry nacisnij ESC i z opcji emulatora wybierasz
RUN==>SAVE STATE==>SLOT1
i automatem wracasz do gry
pozniej jak chcesza taka gre wczytac to dajesz tylko RUN==>LOAD STATE==>i ten sam slot na ktorym zapisales
jest to duzo wygodniejsze i szybsze

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
 .
 . .
 .

a ustawienia mam identyczne jak kazał fluid (noo.. inaczej mam ustawionego joypad'a
 a ustawienia mam identyczne jak kazał fluid (noo.. inaczej mam ustawionego joypad'a  

próbowałem programem "MagikISO", "NERO6", "Game Jack 4" i "UltraISO"
 próbowałem programem "MagikISO", "NERO6", "Game Jack 4" i "UltraISO"  spróbuje jeszcze Alkoholem 120% a jeśli nie pomoże to w poniedziałek ide po szaraczka
  spróbuje jeszcze Alkoholem 120% a jeśli nie pomoże to w poniedziałek ide po szaraczka   ale nic niestety to nie dało :| nadal muli i strasznie sie długo ładuje ale grać się da. Jutro i tak pójde po konsolke bo na komie jakoś się głupio gra
 ale nic niestety to nie dało :| nadal muli i strasznie sie długo ładuje ale grać się da. Jutro i tak pójde po konsolke bo na komie jakoś się głupio gra