Na wstępie chciałbym się przedstawić. Me imię brzmi Wiktor i jestem nowy na tym forum
 . Hmmm....tak, temat, jak mi wiadomo premiera zwiastunu Fallouta 3 będzie chyba 5 czerwca(?). Kilka dni temu ściągnąłem demo robione
 . Hmmm....tak, temat, jak mi wiadomo premiera zwiastunu Fallouta 3 będzie chyba 5 czerwca(?). Kilka dni temu ściągnąłem demo robione  
kilka lat temu (i niedokończone of course) przez (śp.) Black Isle. Po kilkuminutowej sesji byłem troche zniesmaczony
 . Wróciłem, więc na chwile do Star Wars: Knight of the Old Republic 2, gra bardzo udana, jeden z lepszych
 . Wróciłem, więc na chwile do Star Wars: Knight of the Old Republic 2, gra bardzo udana, jeden z lepszych 
"erpegów" w jakie grałem ostatnim czasem. Tak sobie myślałem hmmmm.... widok z KOTOR'a (sposób walki itp.) + fabuła, klimat, grywalność Fallout'a. Ciekawe co by z tego wyszło. Z jednej strony myśle, że coś bardzo udanego, a z drugiej wątpie. Tak, więc co Wy myślicie o tym ? ? (jakieś info o demku było na stronie www.kotor2.pl [??])

. Hmmm...."Neo-Diablo" mówisz, hmmm.... czy ja wiem, jest w tym troche racji. No, ale raczej w Falloutach nie było lightsaberów
 . Hmmm...."Neo-Diablo" mówisz, hmmm.... czy ja wiem, jest w tym troche racji. No, ale raczej w Falloutach nie było lightsaberów  

. Przedmówca też ma racje, Fallout'y są poprostu wypas, Tactics też niczego sobie. A założyłem ten temat, bo się trochę  lękam. Prawa autorskie do gry Fallout 3 (i chyba jeszcze 4 i 5) posiada firma robiąca The Elder Scrolls, czyli Bethesda Softworks. A każdy wie jak wygląda np. Morrowind...czyli wyjdzie tak jak napisał Reveler...
 . Przedmówca też ma racje, Fallout'y są poprostu wypas, Tactics też niczego sobie. A założyłem ten temat, bo się trochę  lękam. Prawa autorskie do gry Fallout 3 (i chyba jeszcze 4 i 5) posiada firma robiąca The Elder Scrolls, czyli Bethesda Softworks. A każdy wie jak wygląda np. Morrowind...czyli wyjdzie tak jak napisał Reveler...  

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka 

. Dobra, dobra, wiem narzekam, przecie to tylko pre-alfa...
 . Dobra, dobra, wiem narzekam, przecie to tylko pre-alfa...