Gra oczywiście wraca do klimatu Dzikiego Zachodu, co jest rewelacyjną wiadomością. Pierwszy CoJ był dobrą grą, a druga część - Więzy Krwi, nawet bardzo dobrą. Strasznie się z tego faktu ciesze, bo brakuje mi gier w tym klimacie, tym bardziej tak dobrych.
Kilka słów od Techlandu:
"Gracze znajdą tam ludzi, którzy pamiętają McCallów i odwiedzą znane miejsca, ale to jest opowieść o kimś innym" oraz "Nasz główny bohater to łowca nagród i rewolwerowiec, który ma wiele interesujących historii w zanadrzu. W trakcie swojego życia stawał się częścią, czasem przypadkowo, a czasami ze śmiertelną determinacją, wielu słynnych wydarzeń i legendarnych pojedynków na pistolety. Nasz bohater ma wiele do dodania do epickich historii Starego Zachodu, które wszyscy znają. Jego, jak i opowieść o nim, poznacie lepiej za kilka miesięcy"

więc nikogo jak dla mnie xD bo chcą podnieść poprzeczke wszystkich gier arcade
 więc nikogo jak dla mnie xD bo chcą podnieść poprzeczke wszystkich gier arcade 

Całkiem fajnie opowiedziana historia, i fakt, że możemy się zmierzyć ze znanymi osobistościami Dzikiego Zachodu dostarcza sporo frajdy.
 Całkiem fajnie opowiedziana historia, i fakt, że możemy się zmierzyć ze znanymi osobistościami Dzikiego Zachodu dostarcza sporo frajdy. Ode mnie mocne 8/10
  Ode mnie mocne 8/10