wiec patrze na to i PROSZE WYTŁUMACZCIE

dlaczego tak?to jakieś zawirowanie sieci czy cuś...? :shock:

nie myle tylko mowie ze wczesniej sciagał z torrenta z predkością 150kb
 nie myle tylko mowie ze wczesniej sciagał z torrenta z predkością 150kb

) naciagać rodzćów,i szukać tej oferty
 ) naciagać rodzćów,i szukać tej oferty  

...no ale w koncu ktoś wie o c b z takim internetem
  ...no ale w koncu ktoś wie o c b z takim internetem   ?
 ?
fluid napisał(a):ZAWSZE bedziesz z P2M sciagal na MAX speeda twojego lacza...

no tak, znam to ale on cały film tak sciągnąłMUTOPOMPKA napisał(a): na samym początku pokazuje np: 645 kB/s!!!
pare min. wczesniej przysyłał mi te screeny! CO SIE TU DZIEJEArOmEn (14-11-2005 21:17)
dawaj
ArOmEn (14-11-2005 21:17)
jescze screena
Kiełek 2 (squel) (14-11-2005 21:17)
dobra ja to wyłączam bo musiałem dociągnąc tylko pare plików do chłopaków
Kiełek 2 (squel) (14-11-2005 21:17)
ide z przemem grac
 ?
 ?

Turbo napisał(a):Po sekundzie miał 0, ale i tak ściągnął ponad połówę pliku. Jeżeli ma jeszcze screeny, to postaram się je tu umieścić.

Jaj ja miałem lana to tez cuda sie zdarzały.
 Jaj ja miałem lana to tez cuda sie zdarzały.

hym..jak juz mówiłem on cały film tak sciągnąłprecel_dozy napisał(a):jest to tylko chwilowa predkosc sciagania

Turbo napisał(a):Mój kumpel kiedyś miał w eMule transfer pond 20.000 KB/s. Po sekundzie miał 0, ale i tak ściągnął ponad połówę pliku. Jeżeli ma jeszcze screeny, to postaram się je tu umieścić.
 A i prędkośc była większa:] Jeden plik ponad 120k Kbit/s a drugi plik ponad 170k Kbit/sek.Oto obiecany screen:
 A i prędkośc była większa:] Jeden plik ponad 120k Kbit/s a drugi plik ponad 170k Kbit/sek.Oto obiecany screen:

Po co miałbym robić takie rzeczy? Pliki są małe bo mają 800 i 900KB ale predkość nie zalezy od wielkości pliku.Czesto pobieram mniejsze pliki i mam normalna stalą predkosc,nie to co tu...Możecie nie wierzyć,ale nie rozumiem po co mialbym tak robic.
 Po co miałbym robić takie rzeczy? Pliki są małe bo mają 800 i 900KB ale predkość nie zalezy od wielkości pliku.Czesto pobieram mniejsze pliki i mam normalna stalą predkosc,nie to co tu...Możecie nie wierzyć,ale nie rozumiem po co mialbym tak robic. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości