Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z dap • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z dap

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

z DAP

Postprzez GenSzczepan 04 Sty 2006, 18:10

reklama
Pamietacie dalem logi z HiJacka i drugiego progsa. Wywalilem DAPa w awaryjnym jak mi mowiliscie i uzywam teraz FlashGet 1.7 PL :) Ale mam problem bo jak klikam na linka do sciagania czegos to wyskakuje mi blad ze nie moze znalezc programu DAP. Za kazdym razem przegladarka chce go uzyc ale go ni ma :(. Co robic? I jest mozliwosc ustawienia FlashGeta na standardowy program do pobierania bo nie widzialem takiej opcji w nim?
GenSzczepan

Postprzez will7 04 Sty 2006, 18:30

Widzę że używasz FF więc spróbuj w pasku adresu wpisać
Kod: Zaznacz wszystko
about:config
to wyskoczą ci ustawienia programu. Nie wiem czy w wersji 1.0.7 jest pasek filtr ale jak będzie( jak nie to odszukaj ręcznie) to wpisz np.: download, dap, acelerator i poprzywracaj ustawienia domyślne. Może pomoże. Nie podaję który to jest dokładnie wpis, bo nie miałem jeszcze takich problemów i poprostu nie miałem powodu szukać czegoś więcej na ten temat(configu FF).
Awatar użytkownika
will7
~user

Dołączenie: 23 Cze 2005, 17:44
Pochwały: 63

Postprzez GenSzczepan 04 Sty 2006, 21:06

Mam FlashGet (JetCar) Version 1.71 PL a w dodatku zarejestrowalem go sobie na starym kluczu do angielskiej wersji 1.60 (cos takiego) :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: .

I w jakim PASKU ADRESU? gdzie on jest?
GenSzczepan

Postprzez MUTOPOMPKA 04 Sty 2006, 21:36

GenSzczepan napisał(a):I w jakim PASKU ADRESU? gdzie on jest?

to jest tam, gdzie wpisujesz adres stron internetowych
Ubuntu user (Lucid - 10.04)
Awatar użytkownika
MUTOPOMPKA
^zasłużony

Dołączenie: 17 Lis 2004, 21:38
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 787

Postprzez GenSzczepan 06 Sty 2006, 02:00

Mam takie okno i zadnych paskow adresow nie widze.

[img=http://img318.imageshack.us/img318/4165/g3c00002oc.th.jpg]
GenSzczepan

Postprzez will7 06 Sty 2006, 03:32

Chodziło mi o to
Image
a nie o flashgeta.
Awatar użytkownika
will7
~user

Dołączenie: 23 Cze 2005, 17:44
Pochwały: 63

Postprzez GenSzczepan 07 Sty 2006, 19:12

WIelkie dzienx :) dziala "about: config" :)
GenSzczepan

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości