Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z archiwum. • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
MAm problem nie moge rozpakować archiwum. Strasznie mi na tym zalezy ponieważ archiwum ma 2,4 gb i sciągałem je 2 dni. Pisze mi że archiwum jest
uszkodzone lub nieznany format pliku. CO mam robić?Dodam jeszcze że archiwum jest w formacie .zip
OK sprubuje , próbowałem naprawić ale naprawiony plik gdy chciałem rozpakowac pisało mi że jest uszkodzony THX działa po wypakowaniu programem 7-ZIP. Plusik
Pragnę jeszcze dodać, iż istnieją specjalne programy służące do naprawy archiwów. Jeśli opcja "Napraw" wbudowana w archiwizatora nie działa, wówczas można takowego programu użyć.
patrykmis3 Tu masz lkistę programów Tam jest taki program IZArc 3.4.1.5 On słuzy do naprawiania archiwów http://www.centrumxp.pl/Programy/9,1,kategoria,Kompresja.aspx?sort=3