Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

wypracowanie-rozprawka • programosy.pl

• Ogłoszenie:

wypracowanie-rozprawka

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

wypracowanie-rozprawka

Postprzez crust1 16 Paź 2006, 14:58

mam prosbe czy moglyby mi ktos pomoc???? potrzeba mi rozprawka na temat

Prometeusze współczesnych czasów.Rozwiń myśl,odwołujac sie do przykładów z kultury i zycia.Minimum 250 słów

nie wiem jak sie za to zabrac a moze ktos z Was juz kiedys pisal na ten temat wiec prosze o pomoc bede bardzo wdzieczny,naprwde bardzo bardzo z gory dzieki i prosze o pomoc:d
crust1
~user

Dołączenie: 01 Lip 2006, 23:03

Postprzez filip.ludwik 16 Paź 2006, 15:01

Chłopie, nikt Ci tutaj nie będzie robiła zadań do szkoły :1:
UBOT 3D
Awatar użytkownika
filip.ludwik
~user

Dołączenie: 12 Sty 2006, 19:10
Miejscowość: W-ce
Pochwały: 80

Postprzez DeadOrAlive 16 Paź 2006, 15:08

Nie odrabiamy lekcji na forum Image
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości