Witam sciaglem sobie ow windowsa, wszystko pieknie, ladnie poszlo. Nie zabiera duzo pamieci a i posiada bardzo duzo praogramow w sobie wazy ponad 4 giga sam wszystko instaluje wraz z win. Chyba z 5 razy kliklem podczas instalacji. 
Chodzi mi o to, ze nie wiem jak zmienic jezyk na pl w office 2007 bo ow win posiada to wchodze w start programy micresoft office  nastepnie tools i daje language settings. Otwiera mi sie tableka z jezykami po lewej jest ich multi, po prawej english (us) wybieram z lewej pl wklepuje na prawe okno niby jest ok. Daje ok otwieram offica a tu dalej jezyk en. Wie ktos moze jak zrobic to pl?
Gdzie moge znalezc spolszczenie do windowsa bo nie moge uzywac pl znakow, tzn nie musi byc spolszczenie chodzi mi tylko o to zeby mozna bylo uzywac pl znakow

dorwałem spolszczenie do windowsa i DZIAŁA.
 dorwałem spolszczenie do windowsa i DZIAŁA.
 nawet tego nie sciagam bo platne szukam na dvhk tam podobno jest no chyba ze masz juz to sciagniete to bysmi wyslal jesli to mozliwe
 nawet tego nie sciagam bo platne szukam na dvhk tam podobno jest no chyba ze masz juz to sciagniete to bysmi wyslal jesli to mozliwe ale ja z tego sciagac nie moge dasz to na rapida jesli mozna
  ale ja z tego sciagac nie moge dasz to na rapida jesli mozna