Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

tasker 3.13 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

tasker 3.13

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Tasker 3.13

Postprzez Chip 23 Kwi 2006, 11:41

reklama
Sciagnąłem sobie oto ten programik. Wszystko ładnie do czasu kiedy chciałem nagrać ruch myszy. Włanczam REC i jak kalikam np na jakiś folder by się otworzył to nic, aplikacje to samo. Ale gdy wyłącze(STOP) nagrywanie to otwieraja mi sie wszystko w co klikałem floder i aplikacja :\

CZym to może być spowodowane? ? ?
I czy jest na to jakiś sposób? ? ?
Awatar użytkownika
Chip
~user

Dołączenie: 08 Cze 2005, 16:21
Miejscowość: Torun

Postprzez Terrorist 23 Kwi 2006, 14:37

Chip napisał(a):czy jest na to jakiś sposób?

Ściągnij inny program do robienia zrzutów ekranu. Na tej stronce masz mnóstwo takich programów, ściągnij który ci przypasuje (warto przy wyborze zwrócić uwagę na liczbę ściągnięć)
Awatar użytkownika
Terrorist
~user

Dołączenie: 09 Kwi 2006, 17:04
Pochwały: 13

Postprzez d3v 23 Kwi 2006, 14:40

Terrorist napisał(a):

Ściągnij inny program do robienia zrzutów ekranu. Na tej stronce masz mnóstwo takich programów, ściągnij który ci przypasuje (warto przy wyborze zwrócić uwagę na liczbę ściągnięć)
eee to jest BOT.Moja rada ściągnij go z innej stronki np:

przeróbki.webpark.pl

najnowsza wersja taskera.Ja go używam i jest super.

[ Dodano: Dzisiaj o 12:43 ]
O sorry wywaliłem go z serwera do wtorku ci wgram lub ściągnij z innej strony.
Awatar użytkownika
d3v
~user

Dołączenie: 14 Kwi 2006, 20:03
Pochwały: 39

Postprzez Terrorist 23 Kwi 2006, 14:54

Ronaldinio napisał(a):przeróbki.webpark.pl

Przykro mi, ale taka strona nie istnieje :)

Podałem ci już wyżej stronkę, po kliknięciu na downloada i wybraniu bezpłatnej opcji, otworzy ci się okienko w którym musisz kliknąć link.

[ Dodano: Dzisiaj o 12:58 ]
Ronaldinio napisał(a):O sorry wywaliłem go z serwera do wtorku ci wgram lub ściągnij z innej strony

Najlepiej z tej - dobra strona, nie to co Ronaldinia :lol:

I popraw tego posta Ronaldinio :!: :evil: Patrz jak to wygląda :!: :evil: -
Image
Awatar użytkownika
Terrorist
~user

Dołączenie: 09 Kwi 2006, 17:04
Pochwały: 13

Postprzez prog 23 Kwi 2006, 15:09

Chip napisał(a):kiedy chciałem nagrać ruch myszy

Jak chcesz specjalny programik do wlasnie takich nagrań to mów > posiadam go
C2D E8400 3GHZ + Pentagram Freezone HP-120 ALCu, Asus P5Q SE /intel P45/, A-Data 2x2GB CL4 Extreme Edition, Sapphire Radeon HD4870 512mb/256bit DDR5, WD 640GB SATA, Lite-ON Super AllWrite DVD SATA, Chieftec 500W, Samsung 2032BW Black 20', Vista Ultimate x64
Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor...
Awatar użytkownika
prog
~user

Dołączenie: 23 Mar 2005, 22:02
Miejscowość: /home/prog/
Pochwały: 232

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości