cardinal napisał(a):Szukam stron podobnych w do SuprNova, strona jest super. Jakie są inne o podobnym działaniu????
I-R-A napisał(a):Strona główna???? - Nie ważne!!!!!!!
Trzeba się logować??? - Nie ważne!!!
To(rrent) jest ważne!!!!!!
Martwy torrent jest jak butelka po piwie - tylko przypomina o zawartości. Co z tego, że strona główna chodzi słabo - przecież w soboty i niedziele ruch jak na taniej wyprzedaży - mrowie i łącza się grzeją - zobacz w tygodniu - można na rolkach jezdzić - zresztą co tam strona - torrenty są ważne - zassaj jakiś zagraniczny i czekaj miesiąc, może dwa na jego ściągnięcie - te podane na tym portalu lecą jak kobiety na pieniądze - więc co jest ważne????
Tomasz napisał(a):Ten cały torrent jest gó... warty albo strona się nie wyświetla albo jak założyłem konto na torrencie to e-mail aktywacyjny nie dotarł. W kazdym razie Cardinal rób jak uważasz - ja wolę zagraniczne torrenty i strony bo szybsze serwery i transfer ściągania a w dodatku nieraz nie znalazłem filmów na torrent.org.pl a znalzałem na innych stronach zachodnich a czasami były takie filmy z 6 kanałowym dzwiękiem i DVDrip a na polskim torrencie było guzik wielki.
I-R-A napisał: tam masz najwięlszą bazę torrentów i co najważniejsze - wszystko w języku polskim. Też nowość powiedział - a od czego są napisy i strony z napisami ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości