Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 statystyki z gier • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: K-Lite Codec Pack Basic • K-Lite Codec Pack Standard • K-Lite Mega Codec Pack • K-Lite Codec Pack Full • Firefox Nightly • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • Replay Music
Witam już tłumacze o co chodzi. Szukam programu który odnotowuje i zapisuje ile czasu gram w daną grę ( widziałem na jakimś forum w sygnaturce u kogoś ). Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi Pozdrawiam
Logujesz się na stronie www.xfire.com i klikasz na link "Find out how to embed your miniprofile in any web page", tam wybierasz sobie sygnaturkę ze statystykami.
kto mi pomoze? mi ten program nie notuje ile gram i w co, jak go skonfigurować? grałem w gre cos kolo godziny a nic w programie ani tym profilu online nie pisze. Prosze o pomoc.
Czym się różni regulamin od prawa?
- Regulaminu trzeba przestrzegać!
Musisz wejść w options -> games -> not installed -> wybierasz gre, w którą grasz -> podajesz scieżke do gry ( folderu docelowego ) -> klikasz apply -> ok.
I zobacz czy Privacy masz włączone wszystkie opcje oprócz Show friend of my friend ( w sumie jeśli chcesz to też może być włączone) Tools -> Options -> Privacy
ta gra jest na tej liście, Mu Online sie nazywa a nie liczy mi zadnej gry z tej listy (bo mam ich kilka) w privacy mam wszystko wlaczone i powinno dzialac a nie dziala.
Czym się różni regulamin od prawa?
- Regulaminu trzeba przestrzegać!