Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 star wars empire at war • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Witam, mam problem z obrazem płyty. Gdy zainstaluje grę to wyskakuje mi że mam włączony emulator i wogule, że mam obraz płyty. Więc próbuje krakować niestety ściągnąłem pare cracków i cały czas jest że mam włożyć płyte. W folderze GameData mam pliczek który się zastępuje ckrakiem. Gdy walne tam ckrack to tylko na chwilkę włancza mi się gra i potem wraca do windowsa.
szpak00 napisał(a):poszykaj jeszcze jakie zapezpieczenie chroni tą gre
Tylko jak mam rozróżnić zabezpieczenie od normalnego pliku?
[ Dodano: Dzisiaj o 22:48 ] dobra dzęki sd4hide scrakowało mi sie elegancko ale teraz jak włączam gierke to przez chwile mi się ładuje i potem wraca do windowsa.