Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

real alternative • programosy.pl

• Ogłoszenie:

real alternative

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Real Alternative

Postprzez Cell 04 Kwi 2007, 16:53

reklama
Mam problem z ym programem. Chodzi o to że gdy odtwarzam film (format OUT później zmieniłem na AVI) nie mogę włączyć i odtworzyć napisów. JAk to rozwiązać?
Awatar użytkownika
Cell
~user

Dołączenie: 30 Sty 2007, 10:59

Postprzez pawfer 04 Kwi 2007, 16:58

Zmien nazwe pliku na taka sama jaka maja napisy albo odwrotnie i same ci sie napisy powinny wczytac,oczywiscie film i napisy w tym samym folderze.
Awatar użytkownika
pawfer
~user

Dołączenie: 17 Gru 2005, 15:23
Miejscowość: słupsk
Pochwały: 70

Postprzez Lecter 04 Kwi 2007, 17:35

Cell napisał(a):Mam problem z ym programem

to raczej zestaw kodeków, a nie program. Zainstaluj subedit lub allplayer i bez problemu wczytają ci sie napisy.
Image
Image
Awatar użytkownika
Lecter
~user

Dołączenie: 26 Gru 2005, 17:00
Pochwały: 303

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości