Osobiście przerobiłbym od razu
A raty w tym nie przeszkadzają..
 ..tak czy inaczej sprzęt będziesz musiał spłacić..

... sprawdziłem też jaki to konkretnie rodzaj i wyszło mi że jest to Jasper
... sprawdziłem też jaki to konkretnie rodzaj i wyszło mi że jest to Jasper  ... więc i tu się udało
... więc i tu się udało  . Jutro jadę przerobić konsole i potem wypróbuje nowe GTA IV
. Jutro jadę przerobić konsole i potem wypróbuje nowe GTA IV  . Dzięki za pomoc i udzielenie odpowiedzi na kilka moich pytań
. Dzięki za pomoc i udzielenie odpowiedzi na kilka moich pytań  . Do usłyszenia w niedalekiej przyszłości, pozdrawiam
. Do usłyszenia w niedalekiej przyszłości, pozdrawiam  .
.

znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV

AStraszek napisał(a): mam już go od 2 dni
 zanim cos polecisz to przetestuj najpierw
 zanim cos polecisz to przetestuj najpierw 

<=== WWW
 <=== WWW 

mister87 napisał(a):a na xbox jest fajne tylko HALO.

mister87 napisał(a):http://livelog.pl/news.asp?ID=53393 - porównanie danych technicznych
1. PS3 ma darmowy internet (tysiące demówek, uaktualnienia, trzy stacje telewizyjne przez internet itp...)
2.Ma Blu-Ray czyli jest przyszłościową konsolą!
3.Może odtwarzać filmy 3D i jest bardzo dużo gier 3D na PS3!!!
4.xbox 360 jest bardziej awaryjny, a elite jest bardzie prądo żerny i większa o 2-3*C temperatura grania!
5.Na Kinect musisz mieć do niektórych gier akcesoria, a do PS3 MOVE masz tylko kontroler ruchu i tyle!
6.Gier jest po równo, tylko są takie których nie ma na xbox lub na PS3 np. God Of War III, inFamous 2, Killzone 3, jest tylko na PS3, a na xbox jest fajne tylko HALO.
7.PS3 jest o wiele szybsze ma 8 rdzeni, a grafikę taką samą mają, małe wręcz niezauważalne różnice!
ps. na PS3 możesz połączyć grę w 3D z MOVE-m potrzebny tylko TV 3D. np.The Fight bardzo popularna!
Pozdrawiam Mister87
 , jak juz to ma 7 rdzeni..
  , jak juz to ma 7 rdzeni.. kolosalnie większa , pewnie sie xbox pali no nie :< "
 kolosalnie większa , pewnie sie xbox pali no nie :< "

Aoe napisał(a):Zadna z tych konsol juz nie jest warta kupna..

bzdura, wszystko sie psuje, temperatura o 2-3*c wieksza, o fak kolosalnie większa , pewnie sie xbox pali no nie :< "
niech tu Crossfire wbije i cie z dissuje

Zadna z tych konsol juz nie jest warta kupna..
 . Nie trolluj.
 . Nie trolluj.1. PS3 ma darmowy internet (tysiące demówek, uaktualnienia, trzy stacje telewizyjne przez internet itp...)
2.Ma Blu-Ray czyli jest przyszłościową konsolą!
3.Może odtwarzać filmy 3D i jest bardzo dużo gier 3D na PS3!!!
4.xbox 360 jest bardziej awaryjny, a elite jest bardzie prądo żerny i większa o 2-3*C temperatura grania!
5.Na Kinect musisz mieć do niektórych gier akcesoria, a do PS3 MOVE masz tylko kontroler ruchu i tyle!
6.Gier jest po równo, tylko są takie których nie ma na xbox lub na PS3 np. God Of War III, inFamous 2, Killzone 3, jest tylko na PS3, a na xbox jest fajne tylko HALO.
7.PS3 jest o wiele szybsze ma 8 rdzeni, a grafikę taką samą mają, małe wręcz niezauważalne różnice!
ps. na PS3 możesz połączyć grę w 3D z MOVE-m potrzebny tylko TV 3D. np.The Fight bardzo popularna!
 w nowej generacji firmy te już na pewno nie będą korzystać z Blu-raya, wyjdzie nowy nośnik.
  w nowej generacji firmy te już na pewno nie będą korzystać z Blu-raya, wyjdzie nowy nośnik. 

<=== WWW
 <=== WWW 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości