Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

programy p2p a firewall • programosy.pl

• Ogłoszenie:

programy p2p a firewall

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

programy p2p a firewall

Postprzez Sid23 29 Lip 2006, 19:50

reklama
Mam pytanie odnośnie programów p2p.
Gdy ściągam przez beareshare czy bitcometa mam słabą ściągalność
jednak gdy wyłącze firewalla to wzrasa nawet do 300-400 kb/s.
Czy da się to jakoś obejść bez wyłączania firewalla ?
Mam neostrade.
Sid23
~user

Dołączenie: 24 Cze 2006, 09:30
Miejscowość: Staszów/zam.Marki

Postprzez DeadOrAlive 29 Lip 2006, 19:57

Musisz utworzyć regułę w firewall'u dla bearshare, żeby dopuszczał połaczenia przychodzące wychodzące dla tego programu.
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez Hellfire 29 Lip 2006, 20:00

Jakeigo masz Firewalla?
<rotfl>
Awatar użytkownika
Hellfire
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 18:24
Miejscowość: Kluszkowce
Pochwały: 162

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości