Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

program do tworzenia animacji • programosy.pl

• Ogłoszenie:

program do tworzenia animacji

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Program do tworzenia animacji

Postprzez Cupamon 24 Lis 2006, 16:55

reklama
Poszukuję programu do tworzenia animacji. Nie chodzi mi o nic na stronę www, ani o gify. MAm na myśli coś co pozwoliłoby mi wstawiać kolejne obrazki i sklejać z tego filmik. Czyli coś jak gifat tyle że na większą skalę. Jeśli ktoś podałby nazwę i może jakiś link do ściągnięcia byłbym wdzięczny
Cupamon
~user

Dołączenie: 24 Lis 2006, 16:42

Postprzez mroofek 24 Lis 2006, 22:29

spokojnie można to zrobić w windows movie maker :wink:
ale nie znam się na tym więc nie powiem ci jak to zrobić, wiem tylko ze sie da 8)
... jak szczeniaki rozrabiają, to przyjeżdzają psy, sukami i często na kogutach gonią im kota...
Awatar użytkownika
mroofek
~user

Dołączenie: 10 Lip 2005, 12:45
Pochwały: 38

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości