Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 program do ściągania linków • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Szukam programu, który by mógłby ściągnąć plik z linka o strukturze np. takiej: xxx@xxx.exe. Przeglądarka internetowa tego nie ściągnie ani żaden mi znany program do wspomagania . Proszę o pomoc.
Nie wiem czy dobrze łapie... Chodzi ci o adres linka? Zaistaluj Operę i ustaw sobie panel Zakładki. Tam masz coś takiego jak pozycja Odnośniki i masz wyszczególnione wszystkie odnośniki z bieżąco przeglądanej strony. Innym sposobem w Operze jest kliknięcie prawym klawiszem myszy i wybranie opcji Kopiuj Adres Odnośnika. Może ktoś jeszcze ma inne pomysły. Ja akurat się śpieszę do pracy i tylko to mi przyszło do głowy na szybkiego
Pozdrawiam.
Me serce było w rozterce, ale od 2 lat wie, dokładnie kogo chce