Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 program do pobierania z neta • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
Szukam takiego programu ktory naprzyklad jak sciagam z rapidshare jakis plik o wadze 300mb i jak mi sie rozlaczy net to to trace co sciagnelem. A ja bym chcial taki program ktory jak mi neta rozlaczy i jak ponownie wlacze to nadal moge kontynuowac pobieranie bez utraty pliku ktory mi juz sciagnelo. Z gory dziekuje;)
bo ja mam neostrade i mam zmienne IP i mi chyba nie potrzeba kąta na rapidzie ale może mi ktoś podać jakiś program żeby sciągać filmy z megauplod i z rapida jakiś program wiem że był już taki temat ale nie umie znaleś prosze może podajcie mi linka do tego tematu albo powiedzie mo jaki był by najlebszy program z góy dzięki