Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Program do mikrofonu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Program do mikrofonu

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Program do mikrofonu

Postprzez tomiziomxd 09 Lip 2010, 08:50

reklama
Czesc
Poszukuje programu do mikrofonu do poprawienia glosu, bo np. gdy rozmawiam z kolegami w grze to mówią mi że mi szyczy wiec bardzo bym was prosił o rady i programy.

Z góry dziekuje
i
Pozdrawiam
tomiziomxd
~user

Dołączenie: 05 Lip 2010, 17:05

Program do mikrofonu

Postprzez razor_71 09 Lip 2010, 09:35

tomiziomxd napisał(a):np. gdy rozmawiam z kolegami w grze to mówią mi że mi szyczy
ten problem wiąże się z : a) jakością mikrofonu - no taki za około 10 zł to nie jest sprzęt...warto kupić sobie porządne słuchawki z mikrofonem a nie szmelc :) ; b) jakość połączenie internetowego - to główny czynnik jakości rozmów w sieci...im lepszy internet tym lepsza jakość nawiązywanych połączeń głosowych ; c) program do komunikacji głosowej - z doświadczenia wiem , że komunikatory do rozmów głosowych w grach są beznadziejne i oparte na jakiś bibliotekach systemowych aby nie obciążać łącza (np. czat głosowy na Steamie jest tego przykładem) - spróbuj Ventrilo albo TeamSpeak'a
I'm the good guy here to save your world
Awatar użytkownika
razor_71
~user

Dołączenie: 15 Sie 2005, 11:31
Miejscowość: Wrocław
Pochwały: 79

Program do mikrofonu

Postprzez tomiziomxd 09 Lip 2010, 10:13

ale co to jest te Ventrilo i TeamSpeak'a programy czy co?
tomiziomxd
~user

Dołączenie: 05 Lip 2010, 17:05

Program do mikrofonu

Postprzez razor_71 11 Lip 2010, 23:44

:arrow: c) program do komunikacji głosowej - czytanie , ze zrozumieniem się kłania...
I'm the good guy here to save your world
Awatar użytkownika
razor_71
~user

Dołączenie: 15 Sie 2005, 11:31
Miejscowość: Wrocław
Pochwały: 79

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości