Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Program do logowania się za pomocą kamery • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Program do logowania się za pomocą kamery

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Postprzez Michał22 22 Wrz 2010, 09:47

reklama
Witam,
szukam programu który przy włączeniu komputera zamiast hasła logował mnie przez kamere internetową, ale żeby była też możliwość wpisania hasła jeżeli ktoś miałby włączyć go za moim pozwoleniem. Wiem, że zaraz napiszecie że takie zabezpieczenie jest do złamania w minute itp. ale czy jak ktoś się upsze to przecież każde zabezpieczenie złamie. Mi chodzi o takie laikowe zabezpieczenie przed powiedzmy 6 latkiem ale nie chce mi się za każdym razem wpisywać hasła.

Licze o nazwy programów. Fajnie gdyby były darmowe ale płatne też możecie podać

pozdrawiam,
Michał22
Awatar użytkownika
Michał22
~user

Dołączenie: 29 Paź 2005, 21:04
Miejscowość: Sopot
Pochwały: 10

Postprzez Sh@m@N 22 Wrz 2010, 19:44

KeyLemon
Blink - freeware

Użyłbym jednak prostszego sposobu - czytnika linii papilarnych (wpinanego do USB na przykład).

Autor postu otrzymał pochwałę
Sh@m@N
~user

Dołączenie: 16 Wrz 2009, 16:52
Pochwały: 101

Postprzez Michał22 23 Wrz 2010, 17:03

Sh@m@N napisał(a):KeyLemon
Blink - freeware

Użyłbym jednak prostszego sposobu - czytnika linii papilarnych (wpinanego do USB na przykład).

luxand blink - właśnie o to mi chodziło :banan: dzięki!
Awatar użytkownika
Michał22
~user

Dołączenie: 29 Paź 2005, 21:04
Miejscowość: Sopot
Pochwały: 10

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości