Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z rapidshare • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z rapidshare

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Problem z rapidshare

Postprzez RoMaNeK_O_O 27 Wrz 2006, 23:38

reklama
Witam mam problem rapidshare , jest to moje moze nie pierwsze zetkniecie z ta strona ale nie wiem jak sciagac to znaczy wiem ze tzreba kliknac free ale nie wiem co zrobic jesli wyskoczy ze nie ma slotow lub limit wykorzystany , czy mozna tak jak w megaupload zainstalowac przykładowo Alexia Toolbar dzieki ktoremu ten problem znika
Prosze o pomoc i z góry dziekuje .....
Awatar użytkownika
RoMaNeK_O_O
~user

Dołączenie: 27 Wrz 2006, 20:36

Postprzez Reveler 28 Wrz 2006, 00:28

RoMaNeK_O_O napisał(a):o zrobic jesli wyskoczy ze nie ma slotow lub limit wykorzystany

Jak nie masz Neo to poczekac godzinę, jak Neo to rozłaczyć neta i połaczyć raz jeszcze..
Zresztą było wiele razy omawiane na forum.. Użyj Szukajki..
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości