Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z iconpackager • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
Zainstalowałem program IconPackager i mam problem... Zainstalowałem ikony (ikony windowsa vista), wziąłem File --> Open Packager i znalazłem te ikony, dodałem je, a one nie pojawiły się w głównym oknie Jak mam je zmienić ??
Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam
IE sluzy do przegladania internetu z twojego komputera i na odwrot !! "...Everybody's going to the party have a real good time..."
Radze sciągnąc te ikonki http://windows.mocny.com/268,download,zapisz .
One działają na 100 % bo sam je mam. Później w IconPackager robisz tak:
Install new package>install from dysk
Później jak masz je zainstalowane to zaznaczasz je i dajesz Load.
Działa na 100%;] Pozdrawiam
ale plusika to nie otrzymał [b]Bart3k nawet pracy nie docenia żart ;]
Powrót na programosy, wiem - pochwałami i postami waS nie dogonie. Pozdro dla starej brygady! ! ! [size=10Sempron 3000+, Asus M2NPV, GeForce 6150, 1GB ram, dysk samsung 160 gb...[/size]
Powrót na programosy, wiem - pochwałami i postami waS nie dogonie. Pozdro dla starej brygady! ! ! [size=10Sempron 3000+, Asus M2NPV, GeForce 6150, 1GB ram, dysk samsung 160 gb...[/size]