Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z avastem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Pegasun System Utilities • Far Manager • GameEx • Metatogger • Ron's Editor • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • FreeCAD
Mam mały problem, nie wiem czemu ale ukrywająmi sie ikony avasta w pasku. Nie moge nic zrobić. Program niby dziala ale nie ma go na pasku.
Jak zrobić zeby był spowrotem ?
no takiego nie uzywam , ale to nawet w msconfig mi pokazuje ze avast nie uruchamia sie przy starcie a windows ze ochrona jest ze antyvir jest wlanczony :0 nie iwem kompletnie co sie stalo. Ale uzywam DrTweak XP. Ale w nim sprawdzalem i tez nic nie zrobilem chyba. Coś musialem zrobic w ,msconfig , drtweakxp uzywamlem do odznaczania programow ktore sie uruchamiaja przy starcie ale teraz tak sobie wszedlem do msconfig i tam odznaczylem gg i jeszcze cos
"Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje."
muraju napisał(a):drtweakxp uzywamlem do odznaczania programow ktore sie uruchamiaja przy starcie
START==>URUCHOM i wpisz msconfig pozniej daj an URUCHAMIANIE
i zobacz czy masz takie cos
to jest wlasnei wpis odpowiedzialny za autostart avasta
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
teraz jest ok, fluid dobrze poradził.
Ale przez to używanie msconfig komp zaczoł mi przymulać godzine sie otwieraja programy :, a dzis robilem defragmentacje i skany, wszystko chodzilo elegancko ale jak odznaczylem to w msconfig to wszystko teraz przymula. Nawet jak nieraz odznaczam gg czy inne programy to po ponownym uruchomieniu na nowo są:/
"Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje."
ile masz ramu i jaki proc
i jakie programy laduja ci sie razem z autostartem
najlepiej zamiesc tak jak ja screen ze wszystkimi programami z autostartu
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...