wiec przestan pisac co chwila to samo
bo jak ja sie zdenerwuje to dlugo tu nie posiedzisz

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

Grupie RELOADED udalo sie zlamac zabezpieczenia Worms 4 a jak wszyscy wiedza ane tez jest zabezpieczona nowym starforcem
 Grupie RELOADED udalo sie zlamac zabezpieczenia Worms 4 a jak wszyscy wiedza ane tez jest zabezpieczona nowym starforcem  Wynika z tego ze juz niedlugo powinny pojawic sie lekarstwa do gier takich ajk PoP3, King Kong czy Splinter Cell Chaos Theory
 Wynika z tego ze juz niedlugo powinny pojawic sie lekarstwa do gier takich ajk PoP3, King Kong czy Splinter Cell Chaos Theory 

darth plegueis napisał(a):bardzo prosze o link działający link np. ftp do princa 3

tomcug napisał(a):Witam, mi wyskakuje, że klucz produktu jest nieprawidłowy. Co mam z tym zrobi?

Gipkoszy napisał(a):na stronie http://wzone.6x.to/ jak już daję na PART 1 do wyskakuje jakas strona i pisze żebym podał hasło

fluid napisał(a):Cytat:
powiedzcie czego kod mi nie działa
bo jestes analfabeta Rolling Eyes
kup sobie oryginal to ci zadziala
zegnam cie ozieble

aleks13 napisał(a):fluid nie musisz mnie od razu banować
fluid napisał(a):zegnam cie ozieble
aleks13 napisał(a):tak w ogule to nie jestem analfabetą

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
81.190.230.137 = host-81-190-230-137.zamosc.mm.pl
Nazwa sieci:   MULTIMEDIA-POLSKA-10    
Kraj:   PL    
Pula adresów IP:   81.190.228.0 - 81.190.231.255    
Opis sieci:   
Multimedia Polska Sp. z o.o. 
Cable TV Provider 
Gdynia 
Networks in Poland    
Dane adresowe sieci:      
ul.T. Wendy 7/9 
81-341 Gdynia 
Poland 
Multimedia Polska Sp. z o.o. 
81-341 Gdynia 
T.Wendy 7/9 
POLAND 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości