Gonnnzo napisał(a):Gonnnzo
Gonnnzo napisał(a): ludzie piszcie takie teksty do modów nie do mnie

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
denis711 napisał(a):Mam taki problem z kluczem do Princ of Persi Dwa trony. Bardzo Was prosze o pomoc bo niewiem jak sobie ztym poradzic.

Wiem, że było to już poruszane w poprzednim temacie, ale bardzo prosze, pomóżcie mi z odpaleniem tego CENZURA. Nie mogę odłączać napędów. Proszę o podanie sposobu odpalenia księcia na starforcie 3.6.10.6 (czyli najnowszego) najlepiej na maila: cinek1994@interia.pl. Z góry dzięki.
 Wiem, że było to już poruszane w poprzednim temacie, ale bardzo prosze, pomóżcie mi z odpaleniem tego CENZURA. Nie mogę odłączać napędów. Proszę o podanie sposobu odpalenia księcia na starforcie 3.6.10.6 (czyli najnowszego) najlepiej na maila: cinek1994@interia.pl. Z góry dzięki.  Pozdro
 Pozdro - i tyle go widzieli....
 - i tyle go widzieli....
 <rotfl>
<rotfl>

marcin1994 napisał(a):Nie mogę odłączać napędów.

- i tyle go widzieli....
 - i tyle go widzieli....
 <rotfl>
<rotfl>

BuncoleX napisał(a):Czesc, w niedziele zassalem POPa, ale ze wyjechalem takze instaluje go dzisiaj, no i tu mi sie zrobil problem bo nie moge obrazu rozpakowac bo mam dysk fat, a potrzebuje NTFS, mozecie mi pdac ta komende zeby go przekonwertowac, wiem ze gdzies byla podawana ale nie pamietam gdzie.
CZy to jest w 100% bespieczne dla danych na dysku????

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości