Wylaczam kompa odlaczam od napedu wtyczke od zasilania i komp mi sie nie chce uruchomic
 Wylaczam kompa odlaczam od napedu wtyczke od zasilania i komp mi sie nie chce uruchomic  Wpierw cos bootuje z cd-romu - nei wychodzi mu chce bootowac cos z dyskietki i tak w kolko
 Wpierw cos bootuje z cd-romu - nei wychodzi mu chce bootowac cos z dyskietki i tak w kolko  Moze ktos pomoc ?
 Moze ktos pomoc ? Wylaczam kompa odlaczam od napedu wtyczke od zasilania i komp mi sie nie chce uruchomic
 Wylaczam kompa odlaczam od napedu wtyczke od zasilania i komp mi sie nie chce uruchomic  Wpierw cos bootuje z cd-romu - nei wychodzi mu chce bootowac cos z dyskietki i tak w kolko
 Wpierw cos bootuje z cd-romu - nei wychodzi mu chce bootowac cos z dyskietki i tak w kolko  Moze ktos pomoc ?
 Moze ktos pomoc ?

Nexan

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
 Od cd-romu wyciagam tylko wtyczke zasilania
 Od cd-romu wyciagam tylko wtyczke zasilania  Prosze o dlasze wskazowki
 Prosze o dlasze wskazowki  aha jak odlacze naped to dostepne bootowania mam tylko z dyskietki albo z "Realtek Boot Agent" zaden z powyzszych nei dziala
 aha jak odlacze naped to dostepne bootowania mam tylko z dyskietki albo z "Realtek Boot Agent" zaden z powyzszych nei dziala 

Nexan napisał(a):ak odlacze naped to dostepne bootowania mam tylko z dyskietki albo z "Realtek Boot Agent"

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
a bios tez stary :| Oj cos mi sie widze ze sobie nei pogramASRock P4i45D

Gandalf89 napisał(a):A tą muzę to tyś podstawił, czy była taka oryginalnie???
 jasne ze ja podstawilem
 jasne ze ja podstawilem  

Gandalf89 napisał(a):Jaki Ty masz sprzęt, że ta giera chodzi Ci płynnie nawet przy nagrywaniu filmika

).
 ).
Gandalf89 napisał(a):Jak masz więcej takiej muzy, to zarzuć mi na priv linki.

fluid napisał(a):Paktunis
nie rozumiesz po polsku??
moze za mala czcionka to ja ci napisze wieksza
NIE DOSTANIESZ TUTAJ ZADNEGO C_RACKA ANI SERIALA
dotarlo?

Paktunis napisał(a):chumanista

fluid napisał(a):Paktunis napisał(a):chumanista
zalecam zakup slownika jezyka polskiego...
nie podoba ci sie regulamin - ZEGNAM
nikt cie tutaj na sile trzymac nei bedzie
detektyw napisał(a):Paktunis napisał(a):żebyś też został tak ciepło przyjęty jak ja
wiesz co to jest regulamin

Paktunis

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości