luk379 napisał(a):Mam kartę graficzną NVIDIA GeForce4 MX

Nexan napisał(a): JA polecam Gigabyte Radeon 9550 128 DDR 128 bit. i łatwo się kręci

michal1651 napisał(a):Nexan napisał:
JA polecam Gigabyte Radeon 9550 128 DDR 128 bit. i łatwo się kręci
a wiecie jak mozna podkrecic ta karte jak tak to jakim programem z góry dzieki

michal1651 napisał(a):Nexan napisał(a): JA polecam Gigabyte Radeon 9550 128 DDR 128 bit. i łatwo się kręci
a wiecie jak mozna podkrecic ta karte jak tak to jakim programem z góry dzieki

)
 ) 

Maciek_20 napisał(a):Mam jeszcze takie pytanko czy instnije ryzoko ze cos moze sie stac z karta( tzn. moze ulec jakims uszkodzeniom czy to jest bezpieczne

Maciek_20 napisał(a): sciagnalem ten programik "ATITool 0.023 i wiesz chodzi mi o to czy ja cos tam sam ustawiam czy ten program automatycznie to podkreca wiesz o co chodzi. Jesli jest jakas konfiguracja tego programu to moglbym prosic ??

:lol2:
 :lol2:

.I jeśli chciało by sie podkrecić i samemu by sie nie umiało.To można dać do sklepu komputerowego w ktrym sie kupiło i poprosić żeby oni podkrecili karte??
.I jeśli chciało by sie podkrecić i samemu by sie nie umiało.To można dać do sklepu komputerowego w ktrym sie kupiło i poprosić żeby oni podkrecili karte??  .Jeśli komuś sie wydaje to pytanie głupie niech poprostu nic nie pisze!!
.Jeśli komuś sie wydaje to pytanie głupie niech poprostu nic nie pisze!!Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości