nowy czlonek napisał(a):Witam ponawiam proźbę o odcinki DBZ 144 do 155 na RapidShare, z góry dzięki

za tego posta będzie nagroda
 za tego posta będzie nagroda  

nowy czlonek napisał(a):dzieki Amistad18 ale mi chodziło o linki z rapidshare a nie z megaupload bo te to mam
 ... chyba chodzi o to żeby pobrać dany odcinek
 ... chyba chodzi o to żeby pobrać dany odcinek  
  ... jak tobie na tym nie zależy to nie wiem co ty robisz w tym teamcie

hikareteku napisał(a):Amistad 18 dzięki Cool w tym też obraz sie wali ale trudno ...nie można mieć wszystkiego
 ... dobry DBZ 117
 ... dobry DBZ 117  ...
 ...Witam poszukuje DB Movie 1 w wersji japońskiej , prosze was bardzo o pomoc

... swoje sposoby podawałem, jak ktośby chciał to by sobie znalazłe a nie cały czas sie wyręczał mną i kolkoma innymi osobami
 ... swoje sposoby podawałem, jak ktośby chciał to by sobie znalazłe a nie cały czas sie wyręczał mną i kolkoma innymi osobami  .... niestety japońskich nie mam ale jak ktoś by chciał to posiadam wietnamskie
  .... niestety japońskich nie mam ale jak ktoś by chciał to posiadam wietnamskie 

Amistad18 napisał(a):nowy czlonek napisał(a):dzieki Amistad18 ale mi chodziło o linki z rapidshare a nie z megaupload bo te to mam
a co ty kolekcjonujesz linki... chyba chodzi o to żeby pobrać dany odcinek

nowy czlonek napisał(a):nie kolekcjonuje po prostu z megaupload nie da sie pobrać odcinków przez RAPGETA a bez niego jest prawie niemożliwe aby odnaleść wolne sloty, próbowałem innych sposobów ale nie zadziałały, dlatego potrzebuje linków z rapida bo oni jeszce nie wprowadzili takich zabezpieczeń jak megaupload. Rozumiesz ?

...
 ...Amistad18 napisał(a):jak obejśc megaupload

Nie rozumiesz. Ja to wszystko czytałem ale nic z tego. próbowałem wszystkiego więc nie mów że nie mamwszystkich klepek.
 ... jakoś żeby sobie skrócić męczarni to dużej ilości osób poleciłęm ten temat i wszyscy sobie radzą ... ale ty nie, nie ośmieszaj sie w tym momencie ...
 ... jakoś żeby sobie skrócić męczarni to dużej ilości osób poleciłęm ten temat i wszyscy sobie radzą ... ale ty nie, nie ośmieszaj sie w tym momencie ...  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości