Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

o firefox • programosy.pl

• Ogłoszenie:

o firefox

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

o firefox

Postprzez 4lyn 15 Kwi 2008, 20:06

reklama
Siemka.Mam 3 pytania zwiazane z FF, a mianowiecie:
1) Jak zmienic domyslna wyszukiwarke, czyli np wpisuje zamiast linka (np google.mn) to czego szukam i wyszukuje mi to na googlach
2) Czy moge ustawic tak, ze jak włączam FF to nie pyta sie czy powrócic do poprzedniej sesli lub wybrac nowa, tylko zeby od razu wybierało powrót do poprzedniej sesji...
Bardzo prosze o pomoc ;)
3) Jak ustawic aby korekta jak pisze byla za każdym razem po Polsku, a nie po angielsku :?:
Idę na boisko
Na boisku ślisko
Kupuje browara - i Twoja Stara <lol>
Awatar użytkownika
4lyn
~user

Dołączenie: 18 Sty 2008, 20:51

Postprzez Reveler 15 Kwi 2008, 20:31

4lyn napisał(a):Jak zmienic domyslna wyszukiwarke,

Narzędzia >> Opcje >> Główne (Strona startowa)

4lyn napisał(a):wpisuje zamiast linka (np google.mn) to czego szukam i wyszukuje mi to na googlach

Co do drugiej części bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi w tym punkcie, to po prostu w miejscu paska adresu gdzie masz adres strony wpisz co szukasz i daj enter.. Wyniki pojawią się w Googlarce albo od razu załaduje się szukana strona..

4lyn napisał(a):Czy moge ustawic tak, ze jak włączam FF to nie pyta sie czy powrócic do poprzedniej sesli

Narzędzia >> Opcje >> Główne (Po uruchomieniu programu Firefox)..

4lyn napisał(a):Jak ustawic aby korekta jak pisze byla za każdym razem po Polsku,

Jak masz podkreśliny text to kliknij go prawym i masz Języki.. Wybierz tam Polski a jak nie ma to ściągnij polska biblioteke ze strony firefoxa..

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/browse/type:3
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Postprzez 4lyn 15 Kwi 2008, 20:37

Jak masz podkreśliny text to kliknij go prawym i masz Języki.. Wybierz tam Polski a jak nie ma to ściągnij polska biblioteke ze strony firefoxa..

mam polski, tylko chodzi mni oto, zeby on byl od razu ustawiony ;) zebym nie musial zmieniac z ang na pol.

Reveler napisał(a):Narzędzia >> Opcje >> Główne (Strona startowa)

ustawiam na www.google.pl ale jak wpisuje tekst to wyszukuje na wyszukiwarce Winampa(podczas jego instalacji jakos ustawilem zeby byls domyslna wyszukiwarka NIE STRONĄ STARTOWĄ)
Idę na boisko
Na boisku ślisko
Kupuje browara - i Twoja Stara <lol>
Awatar użytkownika
4lyn
~user

Dołączenie: 18 Sty 2008, 20:51

Postprzez Reveler 15 Kwi 2008, 20:47

4lyn napisał(a):mam polski, tylko chodzi mni oto, zeby on byl od razu ustawiony

Innego sposobu niz opisałem nie ma.. A to ze ci podkresla angielskie nazwy to normalka - w końcu nie należą do jezyka polskiego..

Dla pewności sprawdź w zaawansowanych czy masz zaptaszkowane sprawdzanie pisowni..

4lyn napisał(a):to wyszukuje na wyszukiwarce Winampa

No to musisz się pobawić w ustawieniach Winampa.. Jak ja miałem Yahoo Toolbara to tez mi wyświetlało wyniki w yahoo, więc myslę że owa opcja Winampa co zaznaczyłeś to powoduje..
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości