EDO napisał(a):@D!eselek 1.9T - Twoja propozycja nie dotyczy mojego problemu i za proponowanie rozwiązań nie na temat mozesz dostać "-" hehehehehe Very Happy Very Happy

kemot301 napisał(a):EDO napisał(a):mozilla nie potrafi prawidłowo i kompletnie wyświetlac niektórych stron)
- Powiedz mi którychMusisz tylko doinstalować Macromedia Flash Player.
 Czyli jak ktos nie zna dokładnego adresu np forum to nie wejdzie (nie jest to adres typu forum.gks.katowice.pl tak jak forum.programosy.pl dla którego stroną jest www.programosy.pl). Poza tym na ww. stronce nie zauwazyłem innych problemów/braków.
  Czyli jak ktos nie zna dokładnego adresu np forum to nie wejdzie (nie jest to adres typu forum.gks.katowice.pl tak jak forum.programosy.pl dla którego stroną jest www.programosy.pl). Poza tym na ww. stronce nie zauwazyłem innych problemów/braków. 

EDO napisał(a):http://www.sfd.pl/
Na tej stronce wyskoczył mi komunikat (w mozilli) że aby poprawnie wyswietlać strone trzeba zainstalowac IE 6.0 lub nowszą.
 )
 )

EDO napisał(a):Wybaczcie że post pod postem, ale:
1. Skąd u mnie te ostrzeżenia i za co Nie jestem zarejestrowany i ktos mógł pisac z moim nickiem.
2. Nie widzę żadnych zielonych plusików ani w prawych górnych rogach ani nigdzie indziej. Czyżby znowu cos FF nie wyswietlał

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości